1. 1.
    -1
    ümitsizim ben. ümitsizliğin beşiği de beni. insanları her şeyden soğutmaktan başka bildiğim bir iş yok. çok fedakardım böyle oldu işte. fedarlık yapmaktan ziyade çaresiz kalınca ve yurdumdan başka yer olmayınca istediğim dünyada yaşamak için mecbur kaldım ben de bi şeyler yapmaya. ama mal gibi yapınca da işte yarağın üzerine bodoslama hopladım. şimdi de her şeyden nefret ediyorum ve insanları her şeyden nefret ettiriyorum. soğuk bir yerde bir camın önünde oturdum bekliyorum. hiç bi şey olmaz. zütüme soğuk geçer en fazla.

    geberip gitmek istiyorum lan. sadece benden değil sizden de bir yol olmaz sanıyorum.bu nası bi soğuktur yarabbi inanamıyorum. yatağı camın önünden alın. delincek tepemiz lan. soğuk bel ağrısı da yapar. ben kafası karışmış bir adamım. kafamın karışmasına da hastayım. gözüm bozuluyo farkındayım. huzur idamda. anlamalıyım. öldürmek istiyolar yine beni. insanlar neden katı bu kadar. gerçeklerden saklanmak ister neden insanlar. gerçeği konuşunca çıkarları zarar görür mü onların. ama kalp kırmamak mıdır esas.

    akrabam ile oturdum sabaha kadar. ben anlattım o işçiydi. o anlattı ben öğrenci... konuşmak lazım her şeyleri. iyi ki de biz anlayışlıyız ve gaza gelmedik. gaza gelseydim hoşuma giderdi önce ilgi. ama sonra yalnız kalacaktım. nefes alacak yer çok bize. özgün müzikle başlarız elki işe. umutsuz insanların umutsuzluğuna aldırış etme. iyi yönünden bakan dolu tarfınbdan bakanlar sayesinde direnir her canlı. yoksa her türlü insanlık çürümeye mahkum. bi rahat ve huzur yok. vermeyecez.

    şiir gibi gidip birden düz yazıya dönünce küfür ettiniz. mideniz bulandı da biliyorum. ders çalışamadım olm ben. daha bilet almadım lan. miras kavgası da yaşanmadı bu evde. kimse outurp konuşmuyo. yalan varken ortada kaçmak niye. çıkarlarımızla yalanlarımızı nereye koyuyoruz. neden bize sööylenileni anlamıyoruz. neden hiç bi konuda kimseye pabuç bırakmazken, en doğru konularda cahillik yapıyoruz. saf değiliz bi şey değiliz. insanı yemekten başka yaşama sebebimiz olmalı. yaşamak isteyenler için diyorum ben kurtulacağımı sanan bir deliyim. belki.

    özet: http://www.youtube.com/watch?v=8qD4fuk1p_Q
    ···
   tümünü göster