1. 5251.
    +14
    finans kaynaklarını erdal sarızeybek i izleyenler biliyorlardır,

    1.kaçakçılık,

    şöyle yapılıyor bu iş, adam diyor ki sana burası benim gümrüğüm, tc nin gümrüğünden giremezsin malına el koyar, o yüzden burayı kullanacaksın bana şu kadar para vereceksin, ben senin hem jandarmaya karşı güvenliğini sağlayacam hemde senin mallarını koruyacam der ve bu sözde gümrük noktalarından para kaldırır. bu kaçakçılarla uğraşan karakolu yani görevini yapan karakoluda basar ki kaçakçıya bak ben senin için savaşıyorum izlenimi versin.

    bunlara en basit örnek sigara kaçakçılığı, aklınızdan sakın çıkarmayın özellikle benim gibi sigara içen arkadaşlara söylüyorum, kaçak sigaraya verdiğini paranın çoğu direk terör örgütüne gitmektedir. özellikle ermenistandan gelen sigaralar.

    2.uyuşturucu

    büyük şehirlerde satılan her türlü uçucu madde,

    -esrar
    -hap
    -kokain
    vb. gibi

    hani bazı cigara çekip çekip delikanlılaşıp milliyetçiyim ayaklarına yatan sığırlar varya, he işte onların esrar verdiği para o sözde çok sevdiği askerine mermi olarak geri dönüyor.

    3.yurt dışındaki sözde lider kadrosunun, yurt dışında ki vatandaşları kandırıp para toplaması,

    bu nasıl oluyor, önce yurt dışında bulunan bir vatandaşımıza yardım ediyor, ona iş buluyor güçlenmesini sağlıyor ve ardından para almaya başlıyor.

    peki bu kazandığı para nereye gidiyor,

    1. silahlanma

    silah satın alıyorlar, bazen de silahlar veriliyor bunlara,

    2. techizat mühimmat,

    ayakarına giydikleri ayakkabılardan başlarına geçitdikleri puşilere kadar her türlü sağlık ve gıda maddesine kadar herşeyi satın alıp, yurt dışından doktor (özellikle almanlar meşurdu) getiriyorlar.

    3. medya

    tamamen propaganda amaçlı sözde medya kuruluşlarını kurup propaganda yapıyorlar. sebebi, kendi addıbına ne kadar güçlü olduğunu gösterip, türkiyeye korku salmak.

    ayrıca özellikle kamera konusunda almanya nın ard televizyonundan kameraman getirdiğini biliyoruz,

    pkk nın doku adlı belgesel filminde filmi çeken adam bir alman. zaten fonda ki sese dikkat ederseniz şivesi hiçte kürtçeye benzemiyor.

    bunlar ana başlıkları biraz daha araştırırsanız çok daha fazla şey bulabilirsiniz.
    ···
   tümünü göster