1. 51.
    0
    benim aklımda yavaş yavaş tahminler geliyor ama sonunu bir dinleyeyim dedim ..
    erkan abi halletmiş şimdi kolayda adam alınmıyor jandarmadan sonuçta sağlık sorunu olmayan bir adam neden böyle bir şeye kalkışsın ve burada oturmayan yabancı kişiler geliyorlar kalıyor falan zor halledilmiş..
    hadi kemal gidiyoruz demiş kalkmış binmiş araba yani zorlanma vs yok adamda tuhaflık hiç konuşmaması basmışlar eve..
    yolda 2,3 soru sormuşlar cevap alamamışlar neyse üstelemeyelim evde hallederiz eve geliyorlar yukarı çıkyıor falan koltuğa oturuyor herkes etrafında bir daha soruyorlar neden gittin ne oldu ? karısı zaten sebepsiz duygusallaşıyor işim çok diyor erkan abi..
    adam bir anda ağlamaya başlamış eve etrafına bakmaya başlamış iyice odaklanır olmuş ağlamış ağlamış sonunda toparlanmaya başlamış elini yüzünü yıkamışlar aynaya bile bakamıyormuş o derece bir korku var adamda ..
    hayatımda gördüğüm en kötü durum yapacağım hiç birşey yok diyor erkan abi..

    anlatam anlatacam demiş birdan bir an önce gidelim diyormuş ..

    beyler olay aynen şöyle kemal(kayıp adam) abi sese kalkıyor kapı zili sesi kalkıyor merdiven dairesine gidiyor açacak kapıyı aklında kim lan bu falan geçiriyor neyse iniyor aşağı açıyor bir tane adam hadi hadi gel düğün başladı sen nerdesin kemal diyor..

    düğün deyince direk atladı burda bende atladım al işte gittimi vs dedik (arif abiyle birlikte)

    gitmiş abi gitmiş dedi beyler adam normal birisi çağırır gidersiniz tanıdık gibi aynı o şekilde gelmiş çağırmış normal geliyor gibi olur zaten bu durumlarda kemal abide ısrara karşılık tamam ben montumu alim gelim demiş ya gel vs boşver montu tamam demiş kapatmış gitmiş..
    ···
   tümünü göster