1. 76.
    +3
    Başladık sohbet etmeye işte nerede oturuyorsun ne yapıyorsun kac kardessin vs.
    2 kardeslermiş 1 tane daha kız kardesi varmıs adı seren istanbulda oturuyormus oda fatih te. dedim yakınız bende beyoglu vs selam sohbet vs saat 6 dan 7.30 a kadar durduk okulda. bu sırada matematikten anlamadıgını okulda ilk sene mat goruceklerini ama ondanda kalıcagını iletti. bende istersen anlatabilirim
    türevde cok iyi degilim ama digerlerini iyi bildigimi soyledim memnun olacagını hatta hemen baslayabilecegimizi iletti. bende turnvadan sonra olabilecegini soyledim.
    kısa geciyorum, hatunla baya bir sohbet ettik gece saat 3-4 lere kadar sohbet ediyorduk hatta camda karsılıklı sigara iciyorduk(not ben bişiler iciyordum o sigara) o egildiginde gozuken gogusleri yokmu alıp goturuyordu beni kendimden. konu 2 3 kerede cinsellige gelmişti senbana neden bakıyorsun diye sormustu kalmıstım oyle ne diyecem diye.

    guzele bakmak sevap diyip gecistirmiştim. sonra cok gzel bir yuze ve vucuda sahip oldugunu .soyledim oda bunu bakıslarımdan anladıgını soyleyerek gulmustu agır kasar. eski sevgilisi ile yaptıklarınıda anlatması cabasıydı ben icten ice bu işin oldugunu dusunmeye baslamıstım bile.
    ···
   tümünü göster