1. 26.
    +1
    @20 once sunu biyere yaz panpa.'bu dunyada tek kisi yasadi, yasiyor tek kisi olecek' hersey tek bi bilinc aslinda bunun farkindaligina varmak zor normal insan icin farkliliklar, zaman,mekan, karsitlar hersey bi ilizyon..

    iste ne oldugumu sorguladigim bi dongude(3 dongu once) zihin gucumuz cok daha gucluydu insanoglu olarak yari maddesel yari manasal bi yasam formundaydik, o zamanin durumu suan yasadigimizdan cok daha farkliydi bugunki paranormal durumlar o gunku hayatin gercegiydi..

    iste tam o siralar kristal gunese bakarken varligimi sorguluyordum, kitaplari(sayfali kitap degil, toplanmis bilinc enerjisi ama maddesel anlatcam yoksa anlasilmaz) ekolleri inceliyordum.ve sonra birini buldum incelerken o zamana gore cok eskiden yasamis bi bilgenin ogretilerini inceledim ve inanin suanki normal insan durumdan farksizdi hersey. merak,korku v.s..o bilgeyi incelerken adeta sorularimi cevaplamak icin varoldugunu dusunmeye basladim sanki icimi okumustu hersey netlesiyordu kafamda okudukca ama bazi yerleri anlayamamistim.

    bitur sifreleme vardi ustunde uzun sure onlari cozmeye ugrastim ve en sonunda sirri cozdum neydi mi bu?,aslinda cozmek icin ugrasim zaten sirrin kendisiydi baska bisey yoktu ortada.. nasil mi cozdum? onun ben oldugumun farkina vararak, zaten kendim icin kendime izler birakmistim gecmisten... aydinlanmistim.

    ne demistim tek kisi yasadi tek kisi oldu bu hayatta, fazlalastirmak ilizyon.. baslangicini bilen sonundan endise etmez. ve insanoglu icin yeni dongu zamani geliyor sanirim bu seferki daha mekanik olacak.))
    ···
   tümünü göster