1. 26.
    0
    @31 anlatmakla olacak bisey degil cunku bu tum hayati kapsayan bisey, varligin ve yoklugun ozu.ama soyle anlatiyim degisim olacagi zaman bellidir birileri zamanini bilir ve ona gore isler duzeni(buna ne dersen de illuminati, mason v.s),ben zaman geldiginde hissederim sadece tam zaman atamam ortaya onun icin. degisim gerceklesecegi zamana kadar insan yeni tabiatina alistirilir farkinda olmadan, suanki gerceklikten uzaklastirilir.

    mehdi mesih vs cikar(tek bi kisi degil bunlar) o sirada yeni enerji kaynagi hazirlanir, goklere cekilir(gunes batidan dogacak) ve kalan insanlara gercekleri gosterilir o insanlarki tum insanligi icinde barindirir.. ve tek kisi bilincini yeni enerji kaynagiyla birlestirerek onlara kelam eder, hazirlar..ve goku yararak tek goz bosluktan ortaya cikar ve enerjisini(ol!) yeni kaynaga aktarir o da insan bilincine aktarir, evren kendi icine coker hersey toplanir..ve sonra bingo yeni enerji etrafa dagilir, farkli toprak farkli maden farkli su farkli hava v.s v.s ve 12ler bu enerjiye yeniden duzen ve sekil verir. adem olusmus olur.. dunya artik eski dunya degildir, hersey degismistir.. o ademe bilinc ve ozgur irade kazandirilir sonra bu da elma hikayesidir..

    @32 degisimi anlatmak zor bizim suanki yasantimizda soyut kaliyor bunlar.ama icinde biliyorsun ne oldugunu, uyurken ruya gordugun zaman duman gibi hissediyorsan kendini bilki eski dunyanin gercekligindesin..
    ···
   tümünü göster