1. 1.
    +807 -313
    inci Sözlük Kamuoyuna Duyuru;

    31 Mayıs ile başlayan olaylar, Türkiye için bir milattır.
    Bu direnişin içerisinde, yanında olduğumuz ilk günden beri tüm ülkenin bilgisi dahilindedir.
    internet üzerinden organize olarak demokratik tepkisini ortaya koyabilen bir nesil olduğumuz için gururluyuz.
    Kendisini mutlak iktidar ve söz sahibi olarak görenler, televizyonları ve gazeteleri susturdu.
    Fakat internette halkımızın desteğiyle tüm gerçekleri yaydık, bunu bir vatan borcu bildik.
    Çıkarsız, yalnız ve ezilmiş insanların yanında dimdik dururken; emir kulu haline getirilmiş polisin de üzerine gidilmemesi için provakatif haber ve kışkırtmaları elimizden geldiğince engellemeye çalıştık.

    Bu hareketi başlatanlar olarak; geziparkı olaylarının tamamen sivil bir hareket olduğunu ve bu hareketten nemalanmaya çalışan siyasi partilerin ve örgütlerin karşısında durduğumuzu duyururuz.

    Yüzbinlerce insanın sadece ‘Ağaç’ meselesi olmayan haklı tepkilerini günlerdir hükümetin siyasi oyunlarıyla görmemezlikten gelmesini izledik. Halkının gözünün içerisine bakarak onu dinlemeyerek yalanlar üreten otoritenin yalancılığı ve içine girdiği acınası durum hepinizin takdiri.

    Kendi işine geldiğinde Twitter’ın ayağına kadar gidip onu ziyaret edenler, bugün Facebook ve Twitter’a lanet okumakta. Ancak “Sosyal Medya taşkınları” diye nitelenenler; oy verenler, vergi verenler, nefes alan Türkiye vatandaşlarıdır.

    inci Sözlük her zaman Türkiye’nin yanındadır. Yüzbinlerce destekçisi ve milyonlarca takipçisiyle bir yürek olmuş şekilde halkının yanındadır.

    Unutmayın;
    internet hayattır.
    ···
   tümünü göster