1. 1.
    +1
    2012 eylül ayında çıkan bir işlemci sistemi ile, 2013 mart ayında çıkan bir işlemci sistemini yakın tarihlerde 2 farklı cihazda piyasaya sürüyorlar ve sen eylül ayında çıkan olan yaklaşık %20 daha ağır kalanı alıp daha iyi diyorsun. Ne diyeyim, sony gibmiş sizi belli ki.Bu diğer entry'lere cevaptı kardeşim.

    s4'e gelince. samsung'un amiral gemisi. s3 böyle değildi. telefonun ekgiblerini güncellemeler ile gideriyorlar. 2 saat boyunca hakikaten telefonu çok yoracak oyunlar oynadığımda bir ısınma hissediyorsun ancak o da zarar verici nitelikte değil. samsung bunu telefonun inceliğine verdi ilk, ancak tepki büyüdü, kışın iyi de yazın ne bu aq dediler. samsung da 2 güncelleme yayınladı aldığımdan beri. optimizasyonu gayet düzeltti, umarım daha da iyiye gider.

    htc one'ın alüminyum kasa dışında bir güzelliği yok. gerçek bir htc sever olarak söylüyorum, hız, kamera istiyorsan s4'ü tercih etmelisin. hele de uygulama falan geliştiriyorsan android, s4 seni sırtında uzun süre taşır. asla ve asla pişman olmazsın.

    not: xperia z'nin kasasına tav olup alanlardan olma sakın, güncelleme 4 ayda bir dahi gelmez bazen, sony'nin kendine has android geliştirmeleri çok kısıtlı. pişman olursun benden demesi. Orta düzey telefon alınır sony'den. 1800 lira falan vermek mallık olacaktır
    ···
   tümünü göster