1. 1.
    +1
    2.gün/güzel güzel buralar dolmaya başlamış.O zaman biraz daha tecrübe aktaralım.Beyler bu ferre illetine bulaştığımda önceleri bir düzenim vardı diyebilirim haftada bir gibi falan ama işler ilerledikçe düzende şaştı özellikle yaz aylarında.

    @5 güzel bir konuya değinmiş incide boşalmalık adı altındaki capsler bağımlıları ferreye yöneltiyor.

    eee güzel karı capsine de mi bakmıyak?

    evet güzel kardeşim güzel kadına bakmak,onlarla konuşmak şakalaşmak reelde gerçekten mükemmel bişi ayrıca bu tip davranışların erkekler üzerinde olumlu etkileri var örneğin iş yaşamında bu tarz ortamlara sahip olan erkeklerin daha aktif cin fikirli oldukları araştırmalarla sabitlenmiş bir gerçek.Ama gelgelelim iş sanala kaldığında bir takım riskler var o capsi gördüğünde ben de nie böyle karılar yok diyip ferreye başvuruyorsan bir an önce vazgeçip bununla savaşmalısın yukarıda yazdığım ferre etkileri gerçek beyler.

    neyse ben 2.günümü anlatayım bugün birkaç torrent indirmesi yaparken reklam saylarında çokça karşımıza çıkan gib beni,am bul,31den sıkılmadın mı tarzı başlıklar bunlara uygun resimlerle karşılaştım tabii hemen kapadım beyler sakın böyle şeylere dalgasına bile olsa bakmayın en azından bırakmanın ilk haftası için.

    @4 panpa soğuk duş demişsin belki işe yarayabilir fakat bende ferre isteği genellikle ikindi vakitleri özellikle sıcaklığın arttığı zamanlarda oluyor ve madem duşa giricem boş girmeyeyim düşüncesiyle ferre takılıyordum.Ama şöyle de bir gerçek var ki erkeklerin cinsel organının en uyanık olduğu vakitler sabah vakitleridir nedeni de bütün gece salgılanan testestorenin kanda dolaşmasıdır.sabahlara dikkat.

    @6 ayda 1 iyi bir oran umarım kendini dizginlersin eğer fayda etmiyorsa buradan günlüğünü tut deneyimlerini iradenin kopma zamanlarını aktar.

    ve son olarak ferreyi bu kadar büyütmeyin amk diyenlere sözüm:

    Türkiye’nin “ferre izleme” konusundaki artış oranları

    Yavaştan ve utangaç başlamışız.. 1998 ile 2000 yılları arasında yüzde 167 artış kaydedilmiş..

    2006’da bu artış birden yüzde 292’ye çıkmış.. Fısıltı gazetesinin yardımı sayesinde geometrik oranlarda büyüme yaşanmış..

    2008’e gelindiğinde bir de bakmışlar ki “ferre izlemede” artış oranı yüzde 5 bin 464’e fırlamış..

    2010 yılında ise yüzde 7 bin 778..

    kaynak: http://haber.gazetevatan....anlarda/438886/4/yazarlar

    ve beyler en acısı Türkiyede ferre izlenme oranının fazla olması ama aynı zamanda eşleriyle sex yapma oranının hafta 1 le sınırlı olması yapılan araştırmalarla tastik edilmiş.

    dahası da var;

    • **türkiyede online ferre için her saniye 250 dolar harcanıyor
    • **türkiyede internet kullanıcılarının &75 i ferre izliyor
    • **türkiyede en çok aratılan kelim 'ciks'
    • **türkiyede kadınların %13ü erkeklerin %20si işyerinde ferre izliyor

    bu istatistikler bilgi teknolojileri kurumuna ait

    evet beyler işte sonuçlar

    bugünlük bu kadar eğer irademe yenik düşmezsem tabii
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster