1. 1.
    0
    @11 ulan huur çocuğu arkadaşım benim, önce bir yazılanı oku hangi görüşe mensupsan gibimde değil. Burda bir görüşün içinde bulunana olumsuz durumları anlatıyoruz.Bu olumsuzluklar giderilse en saf en temiz ideoloji oluşacak. Birlik olup daha türk olduğunu dünyada dillendireceksin.

    O çok imrendiğiniz japonya buna örnek , o çok küfür ettiğiniz fakat dünyayı yönetiyor dediğiniz israil buna örnek. bırakın bu ayakları, o kadar salak saçma insan var ki toplumda.Bir görüşü bırak onu eleştirmeyi bile okumuyor.

    Bence arabistanda mısırda suriyede yaşamalısın. Senin padişahın oralarla daha çok ilgileniyor. . yeni sistemde yeni kimlik kartları oluşturulması gerek diye düşünüyorum. Sonuçta türk tanımını atatürk en güzel şeklinde izah etmiş. türkiye cumhuriyetini kuran türkiye halkına türk denir. Atatürk ne güzel özetlemiş. Buna göre pkk sempatizanları olsun, hala kürdistanın kurulmasını istiyen kürtler olsun, türkçülüğün ırkçılık olduğunu düşünen geri kafalılar olsun , isteğe göre kimliklerinde kendi ırkının veya ne istiyorsa o yazılabilir hale getireceksin. Hala ve hala türkçülüğü ırktan ibaret sanan andavallar var yoksa Saf türk soyu kim kalmış. Köken oalrak balkan göçmeniyim ama özüm türk çünkü türkiyeliyim.Bir almanın çocuğu türkiyede yetişse ve kendini türk olarak görse sen ona türk değilsin mi diceksin. Eğer öyle birşey diyorsan milliyetçiliği anlamamışsındır.
    ···
   tümünü göster