1. 1.
    +30 -73
    bu geziciler ağır derecede vatan haini. ezilen fakir halkı koyun diye aşağılar, bizim oyumuz onlarla bir değil der, insanların dinini yaşamasını istemez, eşitlikten hoşlanmaz, sadece kendisi özgür olsun ister, kendisinden olmayanı istemez, ağaç deyip ülkeye milyarlarca lira zarar verir, polisi yıpratır, askere söver, darbecileri destekler, pkk ya finansal yardım yapan komutanların özgür kalmasını ister, türk kültürünün yok olmasını avrupa kültürünün olduğu gibi yerleşmesini ister, bilimle sanatla uğraşmaz türbanla müslümanla uğraşır,

    ve bunu pkk lı gibi dağda taktan mağaralarda bombalar arasında yaşayarak değil şehirde en güzel şartlarda yaşayarak yapar. artık benim için bu ülkede terörist algısı değişmiştir, asıl teröristler gezi parkı zihniyetindeki kemalist midir batıcı mıdır ateist midir islamofobik midir özenti midir ne tak oldukları da belli değil o kişilerdir.

    edit : an itibariyle olimpiyatları istanbul kaybetti tokyo kazandı diye seviniyor bir de mallar. neymiş tayip züt olmuş, yazıklar olsun size.
    ···
   tümünü göster