1. 51.
    0
    @41 inan tenezzül etmem, sinek vızıltısından öte değil atarlanmaların. bu entryden sonra bu başlıktaki bütün entrylerine + oy vericem (:

    @40 oğlum türkçe öğretmenin kimdi senin? bu nasıl ifade yöntemi karman çorman, anlam bütünlüğünden uzak.

    kadınlar sana sevişmek için yalvarmamış olabilirler, bilmemen yadırgaman normal.

    insanlar seni 40 yılın başında dinliyor olabilirler ve sen bunu hikaye olarak anlatıyor olabilirsin ve olay örgüsü ararsın. ama gerçek bir alfa isen insanlar senin fikirlerine hükümlerine önem verirler ve ağzının içine bakarlar. bu senin için artık normal ve günlük hayatın bir parçası haline gelir.

    link ver demen bile kişisel gelişimci ezik bir 31ci olduğuna delalet. benim tarife ihtiyacım yok bebeğim, kaderimi ben yazarım, olayları ben yönlendiririm.

    cinsellik konusunda doyuramadığım bir açlığım var malesef. bunda kadınların yetersizliği de önemli rol oynuyor. 15 yaşından beri hep kadınlar oldu hayatımda, o zamandan beri çok eşli yaşıyorum.

    bi daha düşünün bakalım, test çözerek, kendinizi motive ederek şu saydığım küçük örneklerden ne kadarını başarabilirsiniz düşünün.

    anlaşılan harfleri tanıyorsun ama birleştirip okuyamıyorsun güzel yüzlüm. bunlar küçük örnekler sadece, senin gibi özenti bir ezik hala çalışarak bunlara sahip olabileceğini zannediyor (: reflekslerini ne kadar geliştirebilirsin? zekanı? gözlem yeteneğini?

    kapasite ile ilgili bunlar, eğer gerçek bir alfa olsan çoktan farkında olurdun. ben alfa olduğumu yaşadıklarımdan yola çıkarak keşfettim. senin gibi başlık okuyarak, ümit besleyerek mastürbasyon yapmıyorum.

    gerçek bir alfa erkek diğer erkeklerden üstün fiziksel ve mental kabiliyetlere sahiptir. ben en son orta okuldayken düştüm, o zamandan bu zamana çok tökezledim, üzerime nesneler geldi ama hiç düşmedim, hep sakınabildim kendimi. ön sezilerim çok kuvvetlidir, olay analizlerim de öyle. zaten şu an profesyonel olarak yaptığım işte bununla alakalı. gözlem ve yorumlama yeteneğim ile para kazanıyorum, işimde de oldukça iyiyim.
    ···
   tümünü göster