1. 1.
    +4 -2
    lise son sınıf öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli asosyal, sakin,çekingen, utangaç biriyim. Yıllardır arkadaşlarım tarafından ezildim,ama artık yeter dedim, yeter. Bu gün canıma tak etti artık. Olayı anlatayım;
    bizim sınıfta kıvanç diye bir çocuk var, baya ortam yapmış işte karıyla kızla muhabbeti var arkadaşları baya sağlam adamlar falan. Bir de bunun 3 tane samimi olduğu arkadaşı var her yere beraber gidiyorlar hep beraber takılıyorlar.
    Bu adamları ilkokuldan beri tanıyorum 4-5 yıl falan oldu. Bu süre boyunca bana yapmadıkları kalmadı. Bu gün işi iyice abarttılar.
    Sabah okula geldim, sıram var, masam yok. Yarım saat aradım işte (bu sırada gülüyorlar tabi) en sonunda koridorda bi yerde buldum.
    2. Tenefüs kantine gittim geldim, çantamın içindeki herşeyi yere fırlatmışlar.
    4.ders hocanın işi çıktı gitti, bunlar yanıma geldiler. Bütün sınıf buraya baksın deyip her tarafıma sert sert vurmaya başladılar. Boynuma geldi bikaçtane, başım çatlıyor şu an. Kollarımdaki omuzlarımdaki morlukları saymıyorum bile.
    Çıkışta eşyalarımı toparlayıp sınıfın kapısından çıkıcaktım,bu sefer sırtımdaki çantadan tutup çekelemeye başladılar. Bi ara duvara vurdum muhtemelen bu yüzden telefonumun camı çizildi. Lütfen yardım edin.
    ···
   tümünü göster