1. 426.
    0
    ömer abi daha da yüksek sesle okuyordu. çığlıklar azaldı. boğazımdaki el bıraktı sanki. nefes almaya başladım. deli gibi öksürüyordum. ciğerlerim çıkacaktı. ömer hoca, durr ne istersen yapacağım beni yakma dedi bir ses. içerisi hafif ılıklaşmaya başladı.sen kimsin ,tanıt kendini dedi ömer abi.ben de bu cin kavmindenim. diğerleri yandı cehennemlik oldular.ama ben başından beri onlara bu yanlış dedikçe beni dinlemediler. buraya onları engel olmak için geldim beni aralarına almadılar.

    onlar güçlüydü, beni öldürmelerinden korktum.ama hep uzaktan izledim. yandıklarını gördüm dedi cin.ses yüne ürkütücüydü. ömer abi yak şunu ,güvenme onlara dedim. sana needen inanalım. nerden bilelim dedi ömer abi. ahşap tavandan gıcırdama sesleri geliyordu. sankki biri zeminde yürüyordu. sizce ben kötü niyetli olsam burda ortaya çıkar mıydım. murat evde tek başınayken ona zarar vermezmiydim istesem dedi cinni.

    ömer abi : belki oyun oynuyorsun diğerleri gibi dedi. alemlerin rabbi olan allaha yemin olsun ki ben müslüman bir cinim. istersen kendi davet ettiğin cinlerine sorabilirsin dedi. ömer abi sordu; peki ne istiyorsun bizden?
    bu büyüyü kimin yaptırdığını söylemek için burdayım. önleminiizi alın dedi.kim diye sordu ömer abi

    semranın babası dedi cin.. hoca tahmin etmiştim der gibi başını salladı. hatırlasna murat bi aralar semra ile konuşurdunuz hep. hatta bir ara dersiniz iptal oldu ,sınıfınızda yakınlaşmıştınız birbirinize. sonra bi kaç kez daha cinsel yakınlaşmanız olmuştu. semranın evinde. semranın ailesi onu öğrendi. semrayı hayatı boyunca cinler izliyordu. baabası onu adamıştı çünkü cinlere. kaç kere taciz ettiler onu banyoda özellikle. ömer abi hiddetlendi. yalan konuşuyorsun kafir cin ! seni de yakacağım dedi.

    hayır ömer abi dedim .doğru söylüyor. anlatıkları doğru dedim. kafamı öne eğdim sonra. betül ;nası ya,nasıl yani murat dedibir eliyle gözünü silerek
    ···
   tümünü göster