1. 1.
    +503 -51
    harbiden yapmak isteyenlere ciddi ciddi tavsiye. ( eğer kız bakire ise geçerli olmayabilir de olabilir de garanti veremem )

    öncelikle rutin gibiş hayatınızı renklendirecek aktiviteler yapın. elini, gözünü filan bağlayın. gerekirse kıyafet fantezisi yapın. yani işe renk katmak istediğinizi belli edin. daha sonra kızın dıbını son derece normal giberken parmağınızla züt deliğinin çevresini okşayın ( hatun üstteyken yapmanızı tavsiye ederim).

    muhtemelen parmağınızı kızın zütüne dayadığınızda kendini kasacaktır ve deliğini büzecektir. o yüzden deliğin etrafında parmağınızla daireler çizerek hafif hafif okşayın ki büzmeyi bıraksın. birden abanmayın sakın hafif hafif. hoşuna gidecektir. ilk seferinde parmağınızı sokmayın. daha sonraki bir sevişmenizde parmağınızı 2 - 3 santim kadar sokun.

    ( tırnaklarınızın kısa olmasına dikkat edin. kızın zütünü yırtıp acı çekmesini ve sonsuza dek zütten gibişmekten korkmasını sağlamayın !)

    bundan sonraki sevişmenizde ters istiyorum gibi küfür içermeyen bir şekilde isteğinizi belli edin. muhtemelen olmaz diyecektir. acır diye mi korkuyorsun ? sorusunu yöneltin. eğer sofu değil ise onaylayacaktır. kremleyince acımaz hayatım, hem acıdı dediğin anda bırakırız diyerek üsteleyin.

    yine mi olmaz dedi bozulduğunuzu belli edin. biraz trip atın. ( farkettiyseniz olayın hiç bir aşamasında içimizdeki hayvanı salmıyoruz ta ki o müthiş züte boşalma anına kadar ) büyük ihtimalle razı olacaktır olmazsa bile 2. kez istediğinizde razı olacaktır. şimdi geldik kuşu sonsuza kadar ters ilişkiden soğutmadan siftah yapmaya.

    ilk sefer için tavsiye edeceğim pozisyon erkeğin sırt üstü yattığı ve kadının yüzünün erkeğe baktığı klagib face to face pozisyonu. Eğer ilk seferinde domaltıp zütten gibmeye çalışırsanız büyük ihtimalle başarısız olursunuz. sırt üstü yatırıpta rahatlıkla gibebilirsiniz ama ilk sefer için hatunun üstte olması önemlidir. kontrolün kendinde olduğunu hissetmeli ve acıdığı anda bırakabileceğini bilmek onu biraz olsun rahatlatacaktır. önce parmağınızı kremleyin ve kızın züt deliğini yavaş yavaş okşayın. kendini sıkması geçip deliği genişleyinceye kadar bu işleme devam edin. ara ara parmağınızı içeri kaydırın. ( bu işlemi yaparken kızın dıbını da parmaklarsanız hem dikkatini dağıtmış olursunuz hem kız seviştiğini zevk aldığını unutmaz olur) züt parmağınızın rahatlıkla girip çıkabileceği kadar genişledikten sonra gibinizi kremleyin. ve kafasını deliğin girişine yerleştirin. canın acıdığı anda bırakırız deyip motive etmeyi unutmayın. bu esnada klitorisi ve amı parmağınızla okşamayı ihmal etmeyin. yavaş bir şekilde gibinizi kızın zütüne hafif hafif sokun. gibinizi tamamen dışarı çıkmayacak şekilde hafifçe sokup çıkarın. ( acemi kızlar için acı veren kısım ilk sokuş ve sonraki 2-3 cm dir) temponuzu arttırarak ilerleyen dakikalarda kökleyebilirsiniz. boşalmaya yakınsanız '' acıdı dese bile acımayın kökleyin onunda hoşuna gidecektir.)

    bu yukarıda saydıklarım her hangi bir aşamada sonuç verebilir. ben size kendimce bildiklerimi aktardım. bu metodları uygulayarak başarıya ulaştım.

    2 yada 3. seferden sonra eğer acemi değilseniz kız da zevk almaya başlayacaktır. kızı domaltıp giberken kız elini gibinize atıp zütüne sokarsa şaşırmayın. daha sonraki aşamalarda bir ama bir züte sokarak kızı ve kendinizi zevkten zevke sürükleyen bir gibişken bile olabilirsiniz.

    baş yapıt niteliğindeki diğer tavsiye yazılarım için

    (bkz: kadınların sevdiği sex pozisyonları)

    (bkz: kadın nasıl gibilmeli)

    (bkz: am yalama sanatı)

    (bkz: at gibi hatun vs çıtı pıtı hatun)

    (bkz: çocuklu bir kadın gibmek)

    (bkz: vajinal orgazm sorununa dair)

    (bkz: kadına format atmak)

    (bkz: tahriş olmuş am a yapılacak en iyi müdahele/#107475531)

    (bkz: kusturana kadar kadını ağzından gibmek/#110847459)

    (bkz: cikste parmakların yeri ve önemi)
    ···
   tümünü göster