1. 1.
    0
    @16 nasılda biberi bala kaplayıp sunmuşsun önümüze?

    öncelikle herkesin bildiği bir kaynaktan link veriyorum

    http://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eeriat

    şimdi recm'e 100 kırbaç demmişsin evet gözünle oku istiyorum

    http://tr.wikipedia.org/wiki/Recm

    hırsızlık konusu için ise.
    bu bin dediğin insan herkesten, herşeyden önce bir bebekti. ben kötülüğü yapanı bilmem, kötülüğü yaratan karanlığı bilirim diye bir söz vardır. sen önce toplum için uygun temeli oluşturmazsan kız kardeşini de giberler arabanı da çalarlar. ayrıca kendi ağzınla demişsin adam hapse giriyor 3 ay sonra çıkıyor diye. bu sistemi yönetenleri de seçen sizin %60-70'iniz bana burda kelime oyunu yapma. neyse siyaset olmasın velhasıl suçluların gerçek adaletten korkması gerek eski iğrenç yasalarınıza göre değil. açlıktan hırsızlık yapan da var ona bakarsan adam her iki türlü ölecek. hayatta kalma içgüdüsü ile hırsızlık yapmışsa hangi hakla suçlarsın kolunu kescez diye?

    dinden dönmenin cezası için (mürted)

    http://tr.wikipedia.org/wiki/M%C3%BCrted

    gelelim zinaya. bu konu kesinlikle yine dediğim gibi sorunun köküne inmedikçe açıklanamaz. bu ahlaki eğitimi ailede almamış bir birey zamanla keskinleşerek çevresine zarar verecektir. bu eğitim ise çocuğu cehennem, 100 kırbaç yada recm etmek gibi terimlerle olmaz. insanoğlu ne kadar zor ulaşılırsa bir şeyi o kadar takar kafasına. çocuğun bilinçaltını gibiyorsunuz sonra zamanla yanlış biçimlenerek kızları,(ya da erkekleri) ulaşması cezalı ama zevkli olarak görüyorlar. insan pgibolojisini iyi anlamak gerek. başkasıyla kız kardeşini hayal etmekle olmuyor bu işler.

    veeee en sevdiğim kafa kesme muhabbetleri(!)

    'o bizimkini kesti bizde onunkini kescez'
    v
    'o kafirler bizim müslümanlarımıza zarar verdi biz de o kafirlere zarar vercez'
    bu dediğin kısas olayı önü kesilmedikçe sonsuza kadar tekrar edebilen bir döngü yaratacaktır. ne sizin tarafın çocukları ne de kafir dediğiniz çocuklar doğdukları an nefretle doğmuyor. zamanla siz aşılıyorsunuz bu pislik hastalığı. kafa kesmek nedir amk lan kafa kesmek nedir? biraz bilgin olsa ya da bilginiz olsa insan kafası kesildikten sonra bile 15 saniye kadar beyin fonksiyonlarını sürdürüyor. 15 saniye acı düşünün. bu mu sizin 'özgürlüğünü almaktan iyidir' ifadenizin savunması? adama yıllarca ceza neden veriliyor düşün bakalım? düşünsün bakalım neden buradayım diye? araştırda gör hapisten çıkanların kaçı pişmanmış? siz veriyor musunuz bu hakkı onlara? pişman olmasını sağlayacak zamanı bile veremiyorsunuz.

    sizin daha varya cinsel sapkınlıklarınızı yazmadım bile midem bulandı bu yazıyı yazarkena
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster