1. 51.
    +4 -2
    ilk yok fotoğraf konusunda o kadar kendime güvenmiyorum falan diye ayak çekti bana. Belli ki daha sonra ayrılıp şantaj yapacağımdan korktu züt. Baya kavga ettik bu fotoğraf meselesi yüzünden benim tepemi çok attırdı.Tam ayrılacaktım ki 1-2 tane atmaya başladı. Görür görmez osbire asıldım ergenlik tabi. Osbirden sonra bir soğudum bir soğudum anlatamam hayattan soğudum şerefsizim. Kendimi asmak istedim dıbınakoyim.O kadar iğrendim ki kendimden. Fotoğraflara bakınca kusasım geliyordu.
    Sonra bu gerizekalı kıskandırmak amacıyla bana yalanlar atıyordu yok neymiş 12. sınıflardan birisi buna asılıyormuş falan. Bende giblemedim fazla ama kıskanırsam belki ileri gidebilirim diye düşündüm ve rol yaptım.iyi ki de rol yapmışım.
    Bana dediği şey senle yatmak istemeseydim onlara yüz verirdim. Benim tüm bağlantılar koptu burda ben sevinçten ağlayacaktım amk. Daha öpüşmemiş biri olarak kızı gibecektim heycan çıldırdım.
    Google'a falan ciks ile ilgili tüyolar ile bir sürü bilgi öğrendim ferre izleyip yastıklarda deneme yaptım allah belamı versin benim.
    ···
   tümünü göster