1. 251.
    +1
    @199 senin soruna da cevap vereyim, şimdi kızları cepte tutmanın yolu onu tatmin etmekten geçer, özellikle yatakta (kızların orgazmını kolaylaştıracak birkaç pozisyon önerisi istenildiği takdirde paylaşabilirim). Bu konuda kendinizi eğitin, farklı şeyler denemeye çalışın. Emim olun hatunların da bizim kadar çok fantezileri vardır.
    Onun dışında hiçbir zaman cepte olduğunuzu belli etmeyeceksiniz, mesela seni seviyorum cümlesini mümkün olduğunca kullanmayın. Ama bu ilgi göstermeyin manasına da gelmiyor. Sevdiğinizi söylemeyin ama bunu belli edin. Mesela alakasız bir günde ufak bir hediye alın, hiç karşılık beklemeden.
    Ayrıca kızın ve sizin arkadaş çevrenizde cok önemli. Onun arkadaş çevresine kendinizi kabullendirin, mesela yakın arkadaşlarıyla olduğunuz bir ortamda arkadaşlarıyla ilgilenin, (ne bilim mesela bir kız arkadaşını gördüğünüzde bugün cok şık görünüyorsun demeniz bile o kızın sizinle ilgili görüşlerini tamamen pozitif yönde etkileyecektir). Kendi arkadaş çevrenizdeyken de kız arkadaşının görüşlerini savunun, kendini ifade etmesine yardım edin ve ona ilgi gösterin.
    Yani temel amaç kızın kafasında şu algıyı yaratmak, ya bu adam beni seviyor galiba ama tam da emin olamıyorum, gerçekten mükemmel birisi beni her türlü anlıyor ve ben bununla ayrılsam 3 gün sonra bu adamı havada kaparlar.
    ···
   tümünü göster