1. 1.
    0
    @1 narkotik beyler dikkat edin! UYUŞTURUCU Kullanmayın AQduklarım. Çünkü ZATEN devlet kontrolünde olan bir sektör. Devlet tam bir şerefsizlik yuvasıdır, bu ticareti narkotikle kontrol altında tutuyor bir de mücadele ediyoruz gibi bir yalanla halkı kandırıyorlar.Siz uyuşturucu tükettikçe sevmediğiniz zengin huur çocukları daha da zengin oluyor. Sonra da çeteleşiyor şerefsiz bin kuruları kafalarına göre mafyacılık oynuyorlar. Hukuk devleti diyorsak bu ne lahana turşusu şimdi?

    sağlık ıvır zıvırına girmeyeceğim zaten çok duymuşunuzdur beyin hücre falan ama Kullanmaz ve Kullandırtmazsanız KUDURUR huur ÇOCUKLARI kimse kullanmıyorsunuz diye sizi suçlayamaz üstelik. KULLANMAYIN PARA VERMEYiN BETER OLSUN PiÇLER!

    illegal olup yaptığım en güzel şey telif haklarının içine etmektir PAYLAŞIN KOPYALAYIN DAĞITIN !!1

    Önce dizi sitelerini kapatacaklar(dizimagla başladı). Sonra kendi dizi sitelerine parayla üye olup izlemenizi isteyecekler(sizde ne var ki olum aylık 5-10 lira bişey değil diyip mal gibi ödeyeceksiniz) şimdi sitelere ceza geliyor kapanıyor ama ileride bireye cezalar yağacak ip hatta mac adresinden yakalayıp saçmalıktan(telif) dolayı cezalar ödetecekler ayrıca caydırıcı olması gerektiği için yüksek ücretli cezalar basına falan düşer. Şimdi adi huur çocukluğu yapacağınızı biliyorum bu dünya da kötü mantıksız ve akıl dışı olan ne varsa siz alçak şerefsiz ne var ki 3-5 lira aylık verirsin diyen gerizekalılar yüzünden oluyor.

    Kimse uyuşturucu kullanmasa kullandırmasa yasal bile olur dıbına kodumun kimyasalları. Yasallaşana kadar kullanmıyorum siz kullanın o da sizin mallığınız.
    ···
   tümünü göster