1. 1201.
    +15 -3
    bu başlığı sevdim lan çok makara,
    anlatıyorum beyler 2. hikayeyi;
    bahar aylarıydı sanırım. o gün istanbulda öküz gibi yağmur yağıyor. amk arabamı da arkadaşa verdim getirmedi pekekent arabayı bi türlü. neyse ben söverek otobüse binip avrupa yakasına geçicem. bağdat caddesinden bindim, kızıltopraktan bi hatun bindi; kız ıslanmış kedi yavrusu gibi. akbili bitmiş; malum ses dürülü dürülü!
    kız da belli ki varlıklı bi ailenin kızı akbilini düzenli doldurmuyor. neyse ben de yaklaştım hatuna dedim ki buyrun burdan basın falan. ay çok teşekkür ederim moduna geçti hatun. tanıştık; kız tiyatrocuymuş. avrupa yakasında bi alışveriş merkezinde oyunu varmış ertesi akşam. kız dedi ki lütfen misafirim olun yarın oyuna gelin. tamam dedim. gittim oyuna. çok rolü yoktu ama iyiydi kız. neyse amk oyundan sonra kızla konuştuk içki içelim biyerlerde dedik. biraz içtikten sonra kız dediki ailem evde yok istersen bende devam ederiz. ben tabi şoklardayım binler. bu kadar hızlı gidiyorsa kesin sorun olur diyorum. malum murphy yasaları..
    neyse tahmin edeceğiniz gibi kızın eve gittik ben kızla çatur çutur vuruşuyorum. kız açık fikirli tabi. küfür müfür et diyor bir de. tabi o sırada düşünüyorum bu kültürlü binlerin yanında küfür etsek aşağılamak için neler demezler.. etmediğim küfür kalmadı kıza. kız da sanki bıçaklıyorlar gibi bağırıyor.. komşuları cinayet var diye kapıya dayanacaklar neredeyse. öyle böyle derken sabah oldu mutfağa gittim su içmek için. tabi muzaffer kumandan gibiyim. bi boxer var üzerimde. ananı gibiim bi tıkırtı duydum mutfakta o da ne? hatunun annesi eve gelmiş. kızına sesleniyor - kızııım uyandın mı diye. ben tabi parmak uçlarında koşarak kızın yanına gittim. müdür bu ne iş annenler yok demiştin diye. kız benden rahat amk. heaa gelmişler mi dedi. başladı kız öpmeye. diyorum içeride annen var duymadın mı? kız gayet rahat- onlar karışmazlar bana. haydaaaa. e diyorum gece onca küfür ettim sen de öküz gibi inledin? kız yine benden rahat - ya bişey olmaz nolcak. dedim amk şu dünyanın yükü benim omuzlarımda mı? herşeye tasalanma taksijen bas gitsin amk. tatava yapmadım bastım geçtim binler. ama o rahatlığı o kevaşeliği görünce skim içeri kaçtı. rahat bi 10 dk falan konsantre olmaya çalıştım öyle komutan logarı harekete geçirdim...
    ···
    1. 1.
      0
      amk şu dünyanın yükü benim omuzlarımda mı?
      ···
   tümünü göster