1. 26.
    0
    ya burda bunları yazanların bir çoğu bu düşüncelerini bir kürtün yüzüne söyleyebilecek yüreğe sahip değil.
    ben sırf erzurumluyum diye aydın'da ne yaşadığımı bilirim, çocukluğumun gibilişini bilirim.
    not düşüyorum ki bilin : sülalemde kürtçe 1 kelime konusan adam yok !
    düşmanlıklarının sebebi geçmişte ülkemizi bölmek isteyen hainlerin ayrışmanın temellerinin çok sağlam atmasıdır. bu bağlar o kadar sağlam işlenmiş ki batılı bir baba çocuğunu nefretle büyütuyor . beyler ırkçı doğamazsınız bunu size sonradan öğretirler ırkçılık çok ciddi ruhsal bozukların göstergesidir. kanını taşıdığın ırkı aşırı derecede övmektir.
    bir insan kendisinin bilerek ve isteyerek sahip olmadığı birşeyle nasıl övünür o insanları hep gibesim gelmiştir .övünmek için kazanmanız gerekir.185 cm boy için, mavi göz için , türk olmak için bir çaba göstermezsiniz , övünmeyin lan gerçekten saçma duruyor. ama kaslı vücut, bilgisayar mühendisliği , sağlam espiri anlayışı - genel kültür , keza 3. yabancı dilim türkçe demek övünülmesi gereken birşeydir .bas havanı abi yakışır .

    yıllarca türklükle övündük; bize öğrettiler "1 türk dünyaya bedel", tamam dedik ,anasını gibeyim ben erasmus öğrencisiyim . beyler söyleyin gelişmişlik bu mu lan ?
    yollarımızın %80'i çift şerit (80 km hız sınırı), sokaklarımızı tak zütürüyor evlerimiz sağlam değil. gelişmişlik bu mu lan ?avrupa böyle değil abi böyle değil ama ben hiçbir yerde 1 fransız dünyaya bedel sözünü de duymadım .
    anlayın dıbına koyım bizi o laflarla oyalayıp durmuşlar ..
    işte simdi de o babaların çocukları büyüdü. ülkeyi batıdan doğuya heryerden belki farkına varamadan bölüyor . uyanın lan uyanın
    ···
   tümünü göster