1. 1.
    0
    abdel Fattah Al - sisi , seçilmiş bir islamcı başkannı görevden veorta doğuda yeni afghanistans oluşturulmasını önlemek için cihad terörle mücadele içinbirleşik devletlere çağrıda devlet Mısır'ın bir sonraki başkanı olmaya hazırlanıyorgenel .

    26-27 Mayıs oylamayarun-up , uluslararası bir haber kuruluşu ile yaptığı ilk görüşmede , Sisi bizeyeniden başlatılması çağrısında askeri yardım , kısmenMüslüman kardeşlik üzerinde bir darbe sonrasında dondurulmuş olan 1300000000 $ bir yıl değer.

    onun için ne mesaj sordu ABD Başkanı Barack Obama , sisi dedi : "Biz terörizme karşı bir savaş veriyoruz . "

    " onun komşularını tehdit ve Mısır kararsız yapacak terörizm için bir üs haline dönüştürülmüş değil böyleceMısır ordusuSina büyük operasyonlar gerçekleştiriyor. Mısır kararsız ise, tüm bölgenin istikrarsız , " sessizce konuşulan sisi giyiyor, dedi karanlık bir sivil takım elbise .

    " Biz terörle mücadele için kullanmak amerikan ekipman ihtiyacı , terörle mücadele için Amerikan desteğine ihtiyacımız var . "

    o lideri Muammer Kaddafi devrildibatı destekli ayaklanma , mücahitleri güvenlik kuvvetleriyle savaşmak içinsınırdan sızmak ile Mısır için büyük bir güvenlik tehdidi haline geldi aşağıdaki kaosa sürüklendi , Libya , komşu dedi .

    Sisibatı onu ortadan kaldırmak yardımcı sürece terörizm kendi kapılarına ulaşmak olacağını anlaması gerektiğini söyledi .

    "batıdünyasında neler olup bittiğini dikkat etmek vardır - . aşırılık ve genişlemeharitası bu harita kaçınılmaz size ulaşacaktır " dedi .
    ···
   tümünü göster