1. 51.
    -3
    @38 new age'den de yogadan da nefret ederim, gibtir git huur çocuğu.

    bu arada @37 sen harbiden bişeyler biliyo gibisin lan, şimşek mimşek dediğine göre :D

    @29 hayatı değiştirmek ne demek lan? bu gücü çıkarıp kariyer falan yapabileceğini mi sandın? bu gücün dışarıya çıkması ve vücutta, damarlarda akması demek, hayat denilen şeyin bile ötesine geçmeyi ifade eder.

    @34 sen bu yannan muhabbetini duyunca hemen benim taocu cikse bağlayacağımı falan sandıysan cidden yanılıyorsun. çünkü bunlar zaten herkesin bildiği şeyler. bakın ben burda kimseye bir bilgi vermeyeceğim, sadece işin ucunu gösteriyorum, bana pm atmış birisi mesela. soru sormayın boşa cevaplamam, her şeyi yalnızca kendiniz yaparsınız gerisi beni bağlamaz. ayrıca sizden para almıyorum bir şey yapmıyorum, burdada mı şarlatanlık yapıcam aq salakları? size fal bakıcam falan mı diyorum?

    @32 ben de senin aklını gibeyim. ne olduğunu anlatacakmışım, ulan gerizekalı bunun egoyla alakası nedir? inci sözlüğe girip insanlığa evrenin sırrını falan mı açayim ne yapayim, nedir isteğin dıbına koyayim. ben sana söylemem diyorum, kendiniz bulursunuz diyorum, sen söyle diyorsun. gibtir git ananın dıbına kadar yolun var. beğenmediysen çık başlıktan okuma.
    ···
   tümünü göster