1. 601.
    0
    @486 işte ben o canlının yaratılıştan var olduguna inanıyorum ve soylarının tükendiğini söylüyorum... Bir balık sürüngene dönüşürken milyonlarca yıl geçiyor diyorsun. Bu dönüşüm sırasında solum organı bu canlılar yaşarken nasıl değişti. milynlarca yılda oldu diyosunuz sence bu mümkün mü... kalbin akcigerin solungacın bu hale gelmesi nası yavas yavas olur.. inek balina olmusmuş.. sizce bu değişim yavaş yavaş nasıl olur soluncagı olsa akcigeri uygun olmaz ölür. kalp olsa solungac olamaz... bunlar bi anda olmuş şeylerdir yaatılıştan böyledir.. ortada hiç bir ara formu yoktur..Bu eksiğide zamanla bulunacak diyerek veya bulunan fosilleri çarptırarak kapatmaya çalışıyorlar. Evrimin yavaş işlediğini düşünürsek yani bir tür çok uzun süren bir zamanda yeni bir türe dönüşüyorsa şu anda dünyada temel türlerden daha fazla ara tür olması gerekmezmiydi?

    insan miylyonlarca yıl önceden de 9 ayda doguruyodu şimdi de 9 ay ne uzama var ne kısalma noldu evrim durdu mu yavaşladı mı bunlara cevap yoktur..
    adı üstünde zaten evrim teorisi.. yıllardır teoriden öteye gidememiştir gidemezde...

    @488 sana gelirsek ateist biri yaratıcının olmadığını söyler bnuda evrime dayandırır... dinde bir yaratıcının oldugunu söyler... bunlar birbiriyle zıt düşüncelerdir fakat konu olarak elma ile amut deildir mantığın yetmiyorsa yorum yazma
    ···
   tümünü göster