1. 26.
    +1
    bu konuda adama laf edemezsiniz haklı çünkü iki kez böyle olay başıma geldi birisinde arkadaşlarla akşam bir şeyler içelim bir yerlerde diye çıktık dıbına kodumun kekoları dönüşte yol kesti bunlar 3 kişi biri diyor "sen bizim çocuğa geçen omuz atmışsın".arkadaşım kendilerini tanımadığını söylemesine rağmen bu at hırsızı tipli eşşek tecavüzcüsü "hayırdır laağ?" diye arkadaşımın üstüne yürümeye başladı.

    tabi ben böyle durumlarda kendimi frenleyemem (ki çok kavgacı bir insan da değilim) hiç cevap vermeden usulca yaklaştım patlattım bir tane suratına, benim arkadaşlar da girişti bunlara. daha sonra nasıl oldu bilmiyorum ama ayırdılar bir şekilde

    hayır nasıl bir kafa lan bu?derdin ne yani gibik kavga çıkarınca ne geçiyor eline üstüne suratına yediğin yumrukla kaldın.

    fiziksel şiddetten hiç haz etmem bu tarz kekolara da bulaşmam pek sağı solu belli olmaz bunların bir bakarsın karnında kelebekler uçuşuyor.

    aileleri nasıl yetiştirmiş bunları anlamıyorum hiç tanımadığın bir insanla neden kavga etmek istersin? sebebi ne?

    görmezden gelirim çoğu zaman ama eşimin dostumun üstüne yürüyen ona zarar vermeye çalışan birini de görmezden gelemem.

    beyler bu tarz şeyler hep olur bu ülkede yeni bir şey değil bu.süs havuzunda hayatını kaybedenlerin olduğu bir ülkedeyiz.
    ···
   tümünü göster