1. 1.
    0
    evet beyler dediğim gibi ilgilenen varsa paylaşayım bu çok basit yöntemi, bilmediğiniz bir şey değil zaten çok basit ama etkili

    edit:dişlerini düzenli fırçalayan biri olarak dişlerim yeterince beyaz değildi ta ki farkında olmadan bu yöntemi kullanana kadar. geçen gün aynaya bi baktım dişlerim çok daha beyaz.

    karbonat değil aq, çözüm diş ipi beyler ama öyle sadece akşam yatarken kullanmakla olmuyor. önce dişçiye gidip diş taşlarını temizlettiriyorsunuz bu önemli çünkü kendi imkanlarımızla tiş taşlarından kurtulmak imkansız.

    ardından diş ipi alıyoruz ve her yemekten sonra kullanıyoruz. diş fırçalarken dişlerin arasındaki yemek artıkları kesinlikle gitmiyor ve bu da ağızdaki bakteri miktarını arttırıyor. bu ise dişlerinizi fırçalasanız bile koku oluşumuna vs sebep olabiliyor.

    önemli kısım
    yapmanız gereken tek şey diş ipini banyoya değil bilgisayar masanıza koymak. bu sayede ne zaman pc karşısında bir şeyler atıştırsanız dizinizi izlerken ara vermeden kolayca dişlerinizi temizleyebileceksiniz. dişleriniz sürekli temiz olacak ve bakteri miktarı azalacak. ağza bağlı kötü koku oluşumu çürüğünüz yoksa sona erecek.

    dikkat etmeniz gereken noktaysa diş etlerinize zarar vermemek. ilk kullanımda oldukça nazik olun binler. başlarda diş eti kanamaları normaldir. azı dişlerini temizlerken zorluk çekebilirsiniz ama en çok yemek artığı biriken bölge orasıdır.

    sağlıklı kalın pis pis dolaşmayın mk öptüm by.
    ···
   tümünü göster