1. 251.
    +2
    "Arkadas Kalalim" Dedirtmemek Icin Yapilmasi Gerekenler
    Hayatimizda en azindan bir kez, "Arkadas Kalalim" lafini duyduk. Herseyin cok iyi gittigini dusunuyordun ve birden kiz sana olan yakinligini kesti . Sen ise donuk gozlerle neler olup bittigini anlamaya calisiyordun.
    Bir de sunu dinle, aranizda gayet iyi bir hava vardi ve bir gun ona ilgin oldugunu soyledin. Aldigin cevap ise kufurden daha beter " Ben seni kardesim olarak gordum" .
    Peki bir kizi bu tarz aciklamaya iten sey ne?
    Oncelikle kizlar kimden hoslanacaklarini secemezler. Yani bunun uzerine mantiksal bir tartisma yapamazlar. Ya hoslaniyordurlar veya hoslanmiyordurlar.
    Bir erkekle bir kadin ilk karsilastiginda, daha agizlarindan bir kelime cikmadan, erkegin gen kalitesi, ozguveni, dunyaya bakisi , yasam tarzi hakkinda bazi ipuclari, kadinin beyninin gerekli olan kismina otomatik bir sekilde iletilir.
    Bu beynin ureme ve ciftlesme ile alakali bolumunun sizin genlerinizin kaliteli olup olmadigini anlamaya calismasidir. Eger buna degerseniz, beyin cekicilik mekanizmasini tetikler ve uremenin
    saglanmasi icin mantiksal dusunceleri devre disi birakir.
    Bunun en guzel ornegi tek gecelik iliskilerdir. Tek gecelik iliskide, kizla birlikte olmadan once heyecanli ve libidosu tavanda olan arkadas, is bittikten sonra pismanlik duymaktadir. Iste size mantigin devreden cikarilisi ve tekrar yerine gelisi.
    Ana konumuza geri donersek, "arkadas kalalim" lafini duymamak icin, daha ilk bastan kendimizi saglama almamiz lazim . Bu cekici ve kaliteli bir erkek oldugumuzu gostermekten gecer.
    1-Oncelikle uyumlu giyiniyoruz ve uzerimizde kendimizi diger erkeklerden ayiran cok ufak bir ayrinti bulunduruyoruz. Belki bir kolye, belki degigib bir yuzuk. Ama bunu fazla abartmayin.
    2-Hareketlerimizi yavaslatiyoruz. Bu teknik neredeyse bastan cikarma surecinin her kisminda gecerli. Hizli hareket eden heyecanli kisilerdir.
    3-Dogru vucut dili. Gozlerimiz ufuk cizgisinin biraz uzerinde. Gogsumuz dik ve acik. Sanki hayatin tum zorluklarini korkusuzca gogusliyebilecekmisiz gibi.
    ···
   tümünü göster