1. 76.
    0
    ne oldu sana ? kim yaptı bunu ? söyle anasını avradını gibicem mermi manyağı yapıcam onu dedim . ve gayet ciddiydim . onun için hayatta tanıdığım herkese meydan okuyabilecek gibi hissediyordum . içim içimi yiyordu , bana isim vermesini bekliyordum . direk yola çıkıp ona bunu yapanı öldüresiye dövecek hatta belki de öldürecektim .

    - senin gücün yetmez buna . boşver şimdi gel otur sana anlatmak istediklerim var dedi . sözünü yarıda kestim

    - bak çağla , evinde yaşadığım olaylar beni çok korkuttu . hayatım alt üstü oldu 2 günde . neler dönüyor ? koridorda o gördüğüm şey neydi ?

    çağla winston lightından bi dal sigara çıkardı ve yaktı . bana da uzattı bi tane aldım yaktım oturdum sandalyeye . hiç bir şey söylemiyordu . yüzüme baktı .

    - beni gerçekten seviyor musun hububat ? söylediklerin doğru muydu ? ona saatlerde anlatabilirdim . yaşadıklarımın insanüstü bir duygu olduğunu , hayatımda hiç kimseye bu kadar aniden ve bu kadar güçlü şekilde aşık olmadığımı . fakat bu hislerin bir büyüyle alakalı olabileceğini de söyleyebilirdim . tam plan yapıp konuşacaktımki beni şok edici biçimde ağzımdan şu kelimeler döküldü .

    - çocuk ölücek . sende ölüceksin küçük huur . sende ölüceksin.

    kaskatı kesildim . tüylerim diken diken oldu . az önce bişeyler söylediğimi biliyordum . dizlerim titremeye başladı . bu büyü benim üzerimde güce sahipti . bana istediğini söylettirebilme gücü . ağzımı kapadım şok olmuş gibiydim . birden dayanılmaz bir mide bulantısı hissettim ve öküz gibi kalın bir sesle öğürerek sandalyenin yan tarafına kustum . ve ister inanın ister inanmayın kusmuğumun içinden küçük sarı bi akrep çıktı . çıldırasıya korkmuştum . ne yapacağımı bilemiyordum . çağla kolumdan tuttu hadi gitmeliyiz çabuk dedi . pastaneden apar topar çıktık . ben zaten ifadesiz bir biçimde yürüyen bir ölü gibi çağlayı takip ediyordum . panik ve korku hislerime hakim olmuştu . ne yapacağımı bilmiyordum , çaresizdim
    ···
   tümünü göster