/i/Tespit

  1. 126.
    0
    Akşam saatlerinde okula gittim Nurla birlikte. birkaç gündür tanıdıklarda kaldığım için nurla gidemiyordum cihanda geldi. neden bilmiyorum o gün pek bi keyifliydim.ben keyifli olsamda çok güleç yüzlü bir adam olamadım hiç. bazen antipatik gibide durabiliyor ama küçüklükten bu yana hep ciddiydim. bunda zamanında harp okulu diye yanıp tutuşmanın etkisi büyüktü. mevcut ortamdan rahatsız genç subaylar gibi dolaşıyordum.bu üniforma bende hep saplantı olmuştur. mezun olduğumda dahil asteğmen olmayı çok istemiştim ama şansıma kısa dönem çıktı. anca çavuş olabildim. yolda giderken cihana sordum burda futbol oynayabileceğim bildiğin bi kulüp var mı diye.yok ama okul takımına bak falan dedi biraz araştırdım ama adamlar yıllardır kadrosunu bozmuyordu.ben çok teknik değildim iyi koşardım ve fizik olarak güçlüydüm. buda herkeste olabilirdi çalışmayla. yani beni ön plana çıkaran pek bi özelliğim yoktu. seçilememe ihtimalime karşı yok ya okul dışında bi çevrem olsun istiyorum ben amatör kulüplere bakarım diye geçiştirdim. seçilemezsem demedim.
    Nurda konuşmaya girerek, karda kışta ne işiniz var ya kolunu bacağını kıracaklar dedi. aynı gün geçmişte neler istediğimi uzun uzun anlatma fırsatı buldum ona. Yapamadığım şeyleri konuşmak istemiyordum ama anlattım işte ne varsa. bana o hayatın gerçekten çok zor olduğunu anlattı. önemsemedim.uzaktan davulun sesi hoş gelir tabi falan diye

    Nedendir bilmem biz gerçekten iyiydik ve üniversiteye bir kez geliyoruz diye radarlarım her zaman açıktı. başka kızlarada bakıyordum yani.kim var kim yok diye. nurun yanına gelen bi kızla sohbet açıldı. bayağıda samimi oldum hemde nurun yanında. şuraya gidebiliriz ders arasında sizde gelirmisiniz notorious diye sordu. bende geliriz tabi gidermiyiz nur diye sordum. bozuldu önce bana sormasına,ama gideriz dedi. beni tek göndermek istemedi galiba. henüz üzerimde bi söz hakkıda yoktu zaten.
    ···
   tümünü göster