/i/Tespit

  1. 176.
    0
    insanlara kolay kolay ilk konuşmada bu iyi adam bu kötü adam tarzında yakıştırmaları yapmayı sevmem.ben herkesle notr olarak başlarım ilişkilerime. sohbet muhabbette iyiydi doğrusu. Ertesi gece dışarı çıkacaklarmış. Hasanla erdinç cihanıda davet edince,oda notoriousta gelsin demiş. bunu bana hasanlar söyledi. bende gelirim tabi herhangi bi işim yok dedik sözleştik. Cihanla güzel bi başlangıç yapmıştık. gün geçtikçede samimi oluyorduk. kendisine yakın gördüğü için ve ev arkadaşı olduğumuz için birlikte gezip tozalım istedi heralde.Çocuklar gittikten sonra sordum cihan bana ne söyleyecektin diye. önemli birşey değil gelirmisin diye seni çağıracaktık ama nurun yanında söylemek istemedim dedi.
    Nurla adı konmamış bi ilişki içerisindeydim resmen ama serbest bi ilişkiydi bu.birlikteyken onla çok sıcak bi ortamımız oluyordu. mutluydum.

    savurganlık yapacak derecede para harcamıyordum ama istediğimi yiyip içebiliyordum düşünmeden. öğrencilikte bu olay çok önemlidir. Sıkıntı çektiğim dönemlerde oldu tabi ama dert anlatarak neşemizi kaçırmayalım şimdi.
    ···
   tümünü göster