/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    ···
    1. 1.
      +7 -6
      be anası gibişken evladı başlarını okudun mu tutanakların he ipnenin evladı nasıl etti diosun huurnun çocugu olmayan beyninle dinle sana anlatayım beynini gibtiğimin çocugu küçücük beyniyle cumhuriyet kuran adama sana türklüğünü veren adama laf edeceksin he ..atatürk gittiği ve ziyaret ettiği her yerde mal edinirdi. bunun nedeni ise oralarda fabrika çiftlik bağ bahçe yapıp halkın hizmetine sunmaktır atatürk çiftliğide onlardan biridir. bunu zaten çiftliklerin üzerine ne ve nasıl yapıldığı yapmışlar etmişler diye yazılmış 266 . sayfayıda oku anasu gibişkenin evladı oku sonra tespit yap.ve atatürk akrabalarını bile söylememiştir benden sonra bi iş yapmasınlar die yasaktır ülkesini bu kadar seven malını mülkünü ona adayan adama laf et her gün sarayda karı giben türkleri sadrazam, bakan memur vede ticaret yapmasına izin vermeyen osmanlıya sakso çek ben senin olmayan cibiliyetini gibim huurnun huur çocuğu...
      ···
      1. 1.
        +3 -6
        lan ben senden çok küfür biliyorum ama o kadar etmezsin amk. ölüm döşeğinde mi gelmiş aklına milletin hizmetine sunmak? çeltik fabrikasının %40 hissesi ne oluyor? devlet geleneği işte birinin gemicikleri diğerinin fabrikacıkları. önüne gelen anırıyo ama başlıktaki sorunun cevabını veren hala yok.
        ···
      2. 2.
        +2 -4
        senin allahına kurban olayım guzel kardesim benim bu soysuz cibiliyetsiz huur evlatlari bi tak bilmeden o zor sartlarda vatanini kurtaran senin ozgur yasamani saglayan mustafa kemali agzina aliyor anasini gibtigimin tirbusonlari
        ···
    2. 2.
      +2 -1
      soktuğumun ipnesi paylaştığı şeyi okumamış gelmiş burda tespit sıçıo sana okuma yazma öğreten hocanın kulaklarını gibeyim.
      ···
    3. 3.
      -2
      ordan hisse alan o değil işte oranın üstüne onu yapan kim ise o ona pay veriyo göstermelik sembolik birşey o onun çiftliği olduğu için oda ... şöyle düşün arsan var ev yapıp sana 3-4 daire veriyolar ..kii bak bu çok önemli atatürk çiftliğide göstermelik atatürkündür. aslında devlet atatürkle bütünleştiği için atatürk devlet demekti atatürkün olan herşey devletindi ama senin gibi gibişkenler anlamaz bunu.. bütün türk siyasal yaşamı kitaplarında bu durum yazar gibişken zütten seni ipne..
      ···
    4. 4.
      -2
      hala yazmış devlet geleneği ipneye bak hele amk dumunun evladı çanakkaleyi kazan kurtuluş savaşı ver 1.dünya savaşına gir bitmiiş bir halkı dirilt ben sana çentik fabrikası değil gel zütümü verim allahın liselisi seni takmış çentiğe ölüm durumunda bağışlamasının nedeni ise öldüğünde medeni hukukta(miras hukukuna binaen) edilen yakın kişilere akrabasına fln filan kalmasın diye bağışlamıştır.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster