/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +8
    işte o kapak ;
    https://socioecohistory.f...mist_magazine_jan2015.jpg

    2015 yılı için bizleri neler bekliyor küçük bir sembolizm oyunu ile the economist bizlere anlatmış.
    neler yok ki bu resimde saatlerdir incelemekten yoruldum doğrusu
    kısaca belirteyim:

    -ilk olarak ikiye bölünmüş dünya ve batıdan bıkmış doğu göze çarpıyor.
    -amazonun drone ile kargo dağıtacak olması ise hemen yanında belirtilmiş
    -ön kısma geçiyorum; liderlerin renk seçimleri ve siyah beyaz yüzler.
    - fareli köyün kavalcısı, sürüleri gütmekte meşhur bu arkadaşın öyküsünde sadece başa bela olan bir sorundan kurtulmak için verilen umutsuz anlaşmalar yok elbette adamın parasının verilmemesi sonrası tüm çocukların kaybedilmesi de var. tamamen yıkımın habercisi bir zat.
    -ön tarafta 50 yıl yazısı olan abd bayraklı davula saplanmış ingiltere gitarı.
    -hiçbir şeyden haberi olamayan çocuk(bu biz oluyoruz) bir tilt oyununu izliyor. oyunda ne yazıyor "panik" "fed" ve büyük ihtimal "chi"-na. makinedeki para kırmızı üzeri yıldız kısaca "çin" ?. alta "sis" yazıyor ya isis bu yani işid ya da crisis yani kriz hepsi aynı zaten. green light ne acaba diye düşünürken parlıyor yeşil ışık. kriz geliyor kaçmak için verilen yeşil ışık bu haha okuyanlara
    -ezilmiş bir dünya doğu yukarıda abd aşağıda çok net bir gönderme
    -tıkınan bir çinli çocuk kafasında helikopter ilaçlama olduğuna göre bu konuda büyük bir sorun mu gıda-sağlık problemi mi?
    -the economist rothschild banking family of england'ın sahip olduğu bir dergi ve rothschild yükselişlerini arkada putin'in kafasından el sallayan napolyon'a borçlular. kendileri bu savaşta rusya'da yenilen napolyon'un kaybı üzerinden servet kazanmışlardı. ne şans bu sefer putin var yeni napolyon kim?
    -arkadaki bulutu gördüm şimdi nükleer mi o yoksa?
    -yanında casus uydu ile güzel bir harmani içindeler ( atlas v - nrol-33 )
    -kaslı panda çin bayraklı donu ile mesajı net vermiş gibi yanında iki kutuplu dünyanı(pil) taşımaya çalışan sumo güreşçisi var.
    -obamanın solunda bir hayalet var elinde tatil yazan bir kaç durum olabilir en arkadaki işid militanımızın bu turizm olanda katliam yapma olasılığı, ya da büyük bir kriz sonrası insanların ancak ölünce tatil yapabilecek kadar fakirleşmesi, ya da belki de tatil planları yapan zavallı insancıkların 2015'de daha ne olduğunu anlamadan ölmeleri???
    -obamanın sağında meşhur yok olan cheshire kedimiz var wikideki resmi kullanılmış ama belli yerlerinde neden yeşil işaretler var merak ettim. ayrıca neyin yok olup bize güleceğini söylüyorlar.
    -alt tarafta alice öylece bakmakta ama önünde 2 ok var ve 2 farklı sayı en sevmediğim sayı oyunları bunlardan çok zevk aldıkları belli aklıma sadece tarihler geliyor 11 mart ve 11 mayıs ama çok ihtimal vermedim buna şimdilik.
    -araba petrol krizine gönderme
    -örümcek adam var nedense tek eli narendra modi'nin cebinde diğer eli ile sayfanın kenarını aralıyor yeni bir sayfanın açıldığı görülüyor hafiften.
    -domuz kumbarası cameron'ın yanından fırlıyor acaba paranın kaçışını mı anlatıyor
    -leonardo'un tablosunun anlamı ne bir kum tepesinin ardında. yıkan ve kumlara karışmış bir şey mi yoksa bir çeşit bariyer mi onu koruyan sorular sorular.
    -son olarak bizlere dönmüş bakan bir kaplumbağa var. üzerindeki oklar sinirli ya da farkındalık içerdiğini gösteriyor peki. kaplumbağa neyi anlatıyor bize bakarken?
    fabian society'nin sembolü değil mi bu lan!!! diye patlıyor kafamda şimşekler, "when i strike, i strike hard!" 100 yıl madalyası yunanistan seçimleri???

    ekler: lider kıyafetlerindeki mavi ton eğer hint renk sembolizmine göndermeyse ağırlıklı olarak kullanılan mavi renk lord rama ve krishna rengi cesaret kararlılık ve zor durumlarla başa çıkabilmeyi anlatıyor.
    -winston churchill'i unutmayalım elini zafer işareti yapmış durumda mantar tam da bu iki dünya savaşının arkasındaki adamın arkasında. kendisinin son sene içinde fbi arşivlerinden çıkmış kremlin'i nukeleyelim isimli bir efsanesi mevcut 1950'den kalma nuke russia

    -singapore yorumu sorulmuş aklıma ilk gelen "1st the annual ıcc banking commission meeting" olayı 2015 de singapore'da olacak. 2015 para denklemlerinin baştan yazılma olasılığın hayli yüksek olduğu bir sene.
    - merkel'in ellerin arasında illuminati gözü gören de olmuş not olarak ekleyim.
    -narendra modi'nin ayaklarının altındaki defenderı kullanın kraliçe olduğu belirtilmiş ki benim aklıma çok fazla gönderme geliyor bunu görünce. the queen
    -siyah beyaz yüzler; bu figürlerin aslında insansı olmayan bir tarafı öne çıkarmak için yapılmış olması oldukça mümkün yani insani olmayan makineleşmiş liderler ve tüm gri makineler gibi kontrol ediliyor olmaları gerçeği var. bu da arkadaki isis militanın neden siyah ve beyaz olduğunu bir şekilde açıklıyor.

    Not : Ekşisözlük'ten alıntıdır.Ancak ekşide yazan eleman da http://www.vigilantcitizen.com'dan almış, alıntı olduğunu yazmamış.Biz emeğe saygı gösterelim ve yazalım.
    orjinal link : http://vigilantcitizen.co...symbols-dire-predictions/

    edit : türkiye ile ilgili bir şey yok diyorsunuz ancak;
    1. Pandanın yanındaki yumurtadan dünyanın üzerinde her ülke detaylı olarak var, türkiye yok.
    2.sağ üstteki dünya haritasında tam türkiye'nin üzerinde göz var.
    bunlar bariz olanlar.
    beni yorumum olan ise ; sağ altta bir tablo var.tabloda gördüğümün kadının takısı genelde kürdish girl'ün kullandığı gibimsonik takılardan.Ve yerde toprak (kum) var.Yıkıntıların arasından çıkıyor gibi.
    ···
   tümünü göster