/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 26.
    -1
    Valla panpa ben askerliği ayıptır söylemesi isim vermiyim ama şu an genelkurmayada ki bir paşanın (o vakit ordu komutanıydı) habercisi olarak yaptım sokayım uzmanına, astsubayı bile azarlıyordum albaya posta koyuyordum 'çavuş' rütbemle . Döndüğünde yapacak işin yoksa yapalım uzman ben emekli olana kadar sınavlarla teğmenliğe kadar cıkarırım sonra bakarsın başının çaresine dedi.. giberim orda geçireceğim 1 fazla güne dedim.

    Askercilik oynuyosunuz amk operasyonunuzun amacı sonucu bile belliyken kimse masal anlatmasın.
    ···
    1. 1.
      +2
      Bizim ne suçumuz var kardeşim peki şu yazdıklarında, komutan elimize intikal bölgesi veriyor, sırtlıyoruz 40 kg çantayı çıkıyoruz dağlara. Bu gideceğimiz yerlerin bilgilerini birileri hainlere veriyorsa bizim suçumuz ney? Ben uzmanım diye, dağdayım diye ben mi suçluyum? Kimler askerlik oynuyor sorarım sana? Diyebilirsin ki kurbanlıksınız, varsın öyle olsun ben dağda aldığım kelleye bakarım gerisi boş başka bir amacım yok benim askerliğe dair. Ne kadar çok kelle o kadar çok refah.
      ···
    2. 2.
      0
      Panpa gözümle gördüklerimi sen o şekilde dağlarda uzman çavuş olarak göremezsin ya da vatan sevginle görev aşkınla görmezden gelirsin. Beniim TSK ya bakışım askere gittikten sonra çok değişti. Keşke normal bölük askeri olsaydım o zaman görmezdim en azından bunları.
      ···
      1. 1.
        0
        Doğrudur bir şey diyemem kardeşim.
        Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır diyip geçiyoruz yapacak bişi yok.
        ···
   tümünü göster