/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +2
    dedem:oo mert bey kahvaltıda yapıyor. niye beklemedin lan beni?
    +sen yemişsindir sandım dede. saat kaç bu saat'e kadar kahvaltı yapmı... (kendi kendimi eleştirdim istemeyerek fark edince sustum)
    dedem:beyinsiz oğlan seni.bu saatte kahvaltı yapılmayacağını biliyosun,bu saatte kalkıyosun. oğlaannn.

    Oğlan olarak hitap eder bana. Stajer erkek demek istiyor.
    +dede oğlan deme diyorum ya.
    dedem:oğlansın olm oğlansın.bu yaşında bi ske yaramıyosun. baban'a çekmişin. bizim tarafa çeksen böyle olmazdın.

    Annem ile babam boşandıktan sonra 18'ine kadar annem'in yanında kaldım, ardından dedem'in yanına geldim. Annem'in babası.O gün bu gündür kafamı ütülüyor.iyi adamdırda çok eleştiriyor. Aslına bakarsanız alışmış sayılırım.

    +gel ye ben gidiyorum.
    dedem:çık git. çok kaldın zaten.

    Kahvaltı'yı yarım bırakıp üstümü giydim, kapıyı kapatacakken seslendi ardımdan lan gel şu yerleri sildedi. Umursamdım hızla merdivenleri çıkıp, dış kapıdan fırladım. Mutfak pencere'sinden bağırmaya devam etti.akşam gel ne yapıyorum sana ben oğlan dedi. Karşılık vermek için konuşacakken, yine o kızı balkon'da fark ettim, sustum.Ulan kız'a rezil oldum. Kız kaşlarını kaldırmış şaşkın şaşkın bizi izliyor. Durumu toparlamam olanaksız, susup yol'uma devam ettim. HASKTR.Cüzdan'ı unutmuşum ev'de.Dönüp alamam.Cep'te 5 kuruş para yok.iş'e yürüyerek gidecem, büyük ihtimal gecikicem.iş dediğime bakmayın part time anketörlük yapıyorum. Dünya'nın madencilikten sonra en zor mesleğidir. Fizik'i yorgunluktan bahsetmiyorum, umursanmamazlık bi andan sonra insan'ı değiştiriyor. Yavşaklarştırdığı insanlarda oluyor, aşağılık kompleksine soktuğu insanlarda.Bu meslekte birde erkekseniz umursanmama olasılığınız 2'ye katlanıyor. Bazen boşür dağıtırım, çoğu kez uzattığınız broşür karşılıksız kalır. işimden nefret ediyorum.Tek güzel tarafı part time olması.

    Vardım iş yerine. Patron diyebileceğimiz kadın acımasız milf'lerden. Adı sertap. Sert biridir.Çocuk yapıp vajnasını yırtmaktansa, kariyer yapıcam diye yırtınıyor. Geç kaldım diye azarlıycak. Girdim ofis'ine sesizce. Diğer elemanlar'a iş hakkında tavsiyeler veriyor, elemanlar'da büyük dikkatle dinliyor. Beni görünce seslendi;

    sertap:mert bey buyrun sizde dinleyin belki bişeyler öğrenirsiniz.(dalga geçiyor)
    +tabiki
    sertap:gençler bu kadar, dediğim gibi kendinize uygun insanlar seçin, gidebilirsiniz.mert sen kal.

    Elemanlar'ı gönderdi ben kaldım.iş arkadaşlarımın en yavşağı giderken mimikleriyleyandın olmdedi.Ne yanıcam olm.En fazla işten atılırım ki ayaküstü bi iş, devlet memurluğu değil ya.Kadın milf katagorisinin en taşlarından fakat bu kadınla cinsel teması, sırt canını acıtmak için kurarım. Nefret ediyorum. Kendini ne sanıyor kevaşe. Sanki patron amk.Bi saniye lan.O harbiden patron. Nolmuş yani patron diye istediğini yapacak deği...

    sertap:yine geciktin.
    +evet.
    sertap:bu aynı zamanda bir sorudur. anaokul talebesi gibi cevap verme.Bu kadar insan salak mı zaman'ında geliyor?
    +cüzdan'ı düşürmüşüm.
    sertap:cüzdan'ı ne zaman bulupta yeniden düşürdün?

    Lan geçen sefer böyle bi yalan atmıştım, çok değil 4-5 gün önce. Kadın pgibopatlık derecesinde işini ciddiye alıyor. Sanırsın uzay istasyonu işletiyor. Hazır cevap değilimdir ne diyeceğimi bilemedim. inanmayacağını bilmeme rağmen salladım;

    +cüzdan'ı düşürmüştüm, kimliğimi çıkartmak için nufus müdürlüğüne gittim
    sertap:eeee?
    +nufus müdürlüğ..
    sertap:konuştukça batıyosun sus. Erkek gibi doğru söylesene. umursamıyorum işini desene.

    Erkek gibi dedi lan.O da oğlan muamelesi yapıyor bana. Karşılık vermedim,en nihayetinde bayandır.Yok amk erkek olsada bişey diyemezdim. Karakterim batsın.Amk feminist kevaşesi üstünlüğünü sağlayınca karşısındakinin üstüne gitmeyi bırakıyor. Sustuğumu görünce daha fazla konuşmadı.Bu kadın'ı konuşarak yenebilen dünya üzerinde erkek yoktur.git arkadaşlarına katıl, anlatsınlar ürün bilgilerinidedi.Çıktım oda'dan, gittim yanlarına, yüzüm asık.. Yine nasıl bi skimsonik ürün hakkında anket yapıcaz bakalım. Ortam'ın yavşak olarak tabir edeceğimiz kişisi erkan. Yine kız'lara karizma görünmek için espri yapıcak.

    erkan:kırbaç'ladı mı lan yine? seni seviyor olm bu kadın.

    Kızlar gülmeye başladı. Kevaşeler'in mizah kalitesi yerlerde zaten,şu salak vine fenomenlerine bile gülen tiplerden.Ben niye insan'lara atar yapamıyorum lan. Minik bir gülümseme yaptım, işi anlatmalarını istedim, anlattılar.Gittik işlek bir cadde'de insanlar'la iletişim kurmaya çalışıyoruz. Kızlar'ın işi yolunda gidiyor.Şunlara bakınca keşke 2 tane memem olsa diyorum,o zaman hayat daha kolay olabilirdi. Kota 20 kişi.20 kişi ile anket yaparsan günü kurtarmış oluyorsun. Kota'yı dolduran'ın mesaisi bitiyor, gidiyor.Hepsi'nin işi bitti bi ben kaldım.5 saat'te anca 15 kişiyle anket yaptım, onlarda yaşlı dayı'lar. Ulan bu 20 olmaz diyip kendi kafamdan insanlar yaratıp anket kota'sını doldurdum. Sallayıp durdum. Kadın fark eder mi bilmiyorum. Anket sonuçlarını zütürdüm verdim şirket'e.En son ben kalmışım zaten. Muhasebe'ye uğrayıp para almam gerek, cepte hiç para yok. Sabah'tan beri anket yaptığım adamlar'dan otlanıyorum. Muhasebe'ye girdim, para lazım dedim. Hesap kapatılmış bu yüzden para veremeyiz dedi muhasebeci teyze.Üsteleyemedim çıktım şirket'ten.
    Eve geldiğim gibi yürüyerek gidecem.Çok taktan hayat lan. işim'dende, hayatım'danda nefret ediyorum.Her mutsuz insan gibi bir masal perisi bekliyorum. Karanlık çökünce site'ye vardım.Çocuklar yine kediler'in başında oynuyorlar. Beni görünce saklandılar. Kafam yerde dertli ve sessizce apartman'a girdim.,çocuklarla uğraşacak moralim yok, merdivenlerden inip kapı'yı çaldım defalarca, dedem evde yok. Kapı'da kaldım.Bu güzel yaz akşam'ında küçük küçük sorunlar geliyor başıma.Çıktım dışarı çocukların yanına, yüzüm hayatımın çoğunluğunda olduğu gibi asık.Çocuklar beni görünce aralarında konuşmaya başladılar, kızacağımı sandılar. Oturdum kedilerin yanı başına, aldım yavruları sevmeye başladım.Çocuklar şaşkın şaşkın birbirlerine bakıyorlar. Küçük kız yine yersiz konuşmalarından birini yaptı.

    sema:abi bu gün hiç dokunmadık sadece izledik.

    kafamı terminatör donukluğunda çevirdim çocuğa,ses etmedim. summertime sadness diyorum sadece. Hüzünlüyüm.Çocuklar anlam veremiyorlardı bana. Konuşayımda deli sanmasınlar.
    +burda oturan yaşlı bunak ne zaman çıktı biliyomusunuz?
    çocuk1:o bi adamla çarşıya gitti. kapı'da mı kaldın abi?
    +evet. nasıl kediler büyüdü dimi?

    polis çocuğu yersiz atarlandı yine

    yavuz:tabi büyüyecekler hep yemek veriyoruz.
    +olm sen niye böyle sert konuşuyosun?
    yavuz:babam komiser benim.

    durdum sağa sola baktım, çocuğun konuşması anlamsız geldi.

    +ee yani?
    yavuz:emrinde bin tane polis var.
    +olm sen sıkıntılı mısın?ne istiyosun benden? buraya taşındınız taşınalı bana ızdırapsın sen.
    yavuz:bu kedileri alıp evim'e zütürecem.

    bin kurusuna bak ya.Otobüslerde sessiz oln beyleerrdiye seslenen adamın özgüveninin 10 katı var bu yaşta. Daha 7 yaşında. şişko nuri gibi hayvanları sahiplendi pezevnk.

    +zütürde bak ben seni napıyorum.
    sema:zütürme yavuz ölürler onlar. meme emiyorlar.
    yavuz:annelerinide zütürecem. Annem hepsini emzirebilir, onunda süt'ü var.
    +olm sen nasıl bi mahlukatsın derdime dert ekledin git lan.git olm bak tokatlıycam seni şimdi.
    yavuz:hııııı hele bi yap. babamın silahıyla seni nasıl vuruyorum.
    +tamam canım hadi sen git annen merak eder.
    yavuz:tomom comom hodo şin cit onnon morok odor(taklit ediyor dediklerimi)

    Cinnet getirdim dayanamıycam, yavruları kenara bırakıp kalktım, çocuğu dövmek için. Kalktığımı fark edince kaçmaya başladı, biraz peşinden koştum. Site kapısı'ndan emekli assubay ve ailesi'nin geldiğini fark ettim, kovalamayı bıraktım. Sabah ki kızda onların arasında, assubay'ın kız'ı olmalı. Assubay çocuğu durdurup, konuşmaya başladı. Assubay'ın ailesi epey bi arkada. Rezilliğe bak, çocuk beni şikayet ediyor adam'a.Adam çocukla beraber geldi yanıma, gülerek;

    assubay:bu delikanlı senden şikayetçi genç. öldürecekmişsin.
    +ahaha şakalaşıyorduk, ciddiye almış. zaten biraz problemli bir çocuk.
    assubay:sen bizim apartmandaydın dimi? taşındığımız gün görmüştüm seni.
    +ben alt katta oturuyorum.
    assubay:2.kat?
    +yok.
    assubay:1.kat?

    magma tabakasına en yakın daire'de ben oturuyorum işte amk. Niye beni komplekse sokuyorsun.

    +bodrum kat efendim.
    assubay:heaa anladım. adın ne?
    +mert
    assubay:benimki güven. memnun olalım mı?
    +olalım tabi. memnun oldum.

    Adam pitbull, ayı ve boğa'nın grupça çiftleşmesinden meydana gelmiş.iri yarı bişey.Her ne kadar güler yüzünü göstersede sert biri belli.50'li yaşarda sanırım.

    güven:yardım eder misin bize?
    +tabi. verin taşıyayım.
    güven:bendekileri boşver. bizim hatunla kızların ellerindeki poşetlerden bi kaç tane al.yeterince besleyememişim taşıyamıyorlar.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster