/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    0
    Eğer semimiysen o anın videosunu çekerdin, paylaşırdın.bak ozaman nasıl linç ediliyor o şerefsizler. ölünün üstüne ayağını uzatan komutan hakında soruşturma açılmıştı. bunları ayakta skerler.
    ···
    1. 1.
      0
      haklısın panpa ben 21 yaşındayım ne gelir elimden adam 40 yaşında binin teki amk. stajyeriz diye bi tak diyemiyoz. Olayların hepsi REALdir üniversite hastanesidir.
      ···
    2. 2.
      0
      iyi niyetli birisin belli. Erkek olarak böyle durumlarda elimizden geleni yapmamız gerek kardeş. Baktığın zaman ortada bişey yokmuş gibi. ölü adama saygısızlık. adam ölmüş zaten fakat insanı vasıflarımız bizi sıkıntıya sokuyor. öyle birşeyle karşılaştığınız zaman video çekin delil elde edin.
      ···
      1. 1.
        0
        o anda bi video çekme gibi olasılığım yoktu müdahale ediyorduk ama video çeksem yollasam deşifre olsak bizimde meslek gider bunlar aralarında örgütleşmiş bir yapı ben kendine 15 gün hastanede yatmış gibi gösterip bedava ilaç alan doktorda gördüm ki ilacın fiyatı 1450 tl yani göz yummaktan başka çaren yok bana dokunmayan yılan bin yaşasın oluyor ama anlatmaya çalıştığım hastaneye gittiğinizde gözü açık olun ne yapıyolar ne yazıyolar kaç lira bakın. Hasta haklarını dikkate alın bu herkesin başına gelebilir benimde seninde.Şahsen kendi yerime koyduğumda bazı olaylarda ana avrat küfür ederim vururum bile diyorum herif duysa olayı hepimizi tarasa haklı.
        ···
   tümünü göster