/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +5 -1
    gibkafa;

    1 bilmemkac ane protein arka arkaya tesaduf olamaz da hede hodo. lan ibine, kac milyon senede olustu biliyo musun? sanki bir ek tek labaratuarda tek elden denendi. butun dunyada trilyonlarca trilyarlarca sektrilyonlarca ihtimal bir saniyeden kisa surede gerceklesti.

    2 bu olusum bir kerede sifirdan mukemmel proteine giden bir olusum degil. belli bi duzene sahip yapilar giderek daha duzenli hale geldi. kisacasi gelismis proteinler sifirdan olusmadi, gelismemis proteinlerin uzerine insaa edildi

    3 velhev ki bu imkansiz, bu teoriler yanlis, evrim haali. tamam arkadas dedigin gibi olsun, bu dedigin ol deyince herseyin oldugu hokus pokus yapan bir tanrinin varligini ispatlar mi. soru isareti daha buyuk soru isaretleri ile cevaplanir mi.

    edit: cumaya bekliyorum. pilavli.
    ···
    1. 1.
      -1
      1- işte ihtimalleri hesaplıyoruz ondan dolayı milyon yıllarla ifadede etsek sonuç değişmez
      2-protein olusturmak için zaten bir protein olan (en az 50 aminoasitlik) ribozom kullanılır ribozomun çalışması için dev bir protein olan DNA kullanılır.
      3-Allah her şeyi mantıkta dahil zamanda dahil mekanda dahil yarattı yarattıklarının dışına çıkamayacağımız için evet soru işaretleri daha büyük le cevaplanır
      4- Adres ver geleyim hocam
      ···
    2. 2.
      +1
      Anladigim kadariyla sen Allah'a inanmayi gercekten istiyosun. Inan bilader, seni tutan yok. Inanmak icin bu bilimsel zirvalara da ihtiyacin yok. Inanci ve Allah'i hatta hic bulastirma sen protein mrotein islerine, maneviyatla besle inancini.
      ···
   tümünü göster