/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1 -10
    gereksiz yere vergi müfettişi göndermek yerine ayda bir veya ıkı ayda bir düzenli olarak gönderilse korkutma olmadan mecburiyetten bu iş yapılsa iş dünyası özgürlükten kurtulur. chpnın vaatleri özgürlük temalı verirler belki bu özgürlüü ne dersin?

    uzman kadrolar sence chp geldıkten sonra olusturulacak mı? tecrube kazanması ıcın stajların artırılması lazım.o da sistemden gecıyor. egitim sistemi ne kadar iyileştirilebilir o da soru işareti.

    chp ıktıdarı bu zamana kadar bulundugu yerlerde sorarım sana ne ıcraatlar yaptı da bundan sonra yapmasını beklıyosun?

    ssk konusunda hiçbirşey demıyorum. akplı değilim
    ···
    1. 1.
      +6
      chpnin yaptığı icraatlerin hatti hesabı yok kaç yıllık parti sonuçta.

      peki akp iktidarı ders kitaplarını ve tabletleri verme konusunda eğitime ne kattı ? tablet olayını desteklemiyorum orası ayrı tabi. derslerin içi boş ve siyasete alet edilmiş durumda sınav sistemi 10 kere felan değiştirilmiştir herhalde amk. ayrıca en basit örnek bu ülkede bu kadar dershane varsa kaliteli bir eğitimden söz edebilir misin ve dershaneler eğitimde fırsat eşitliğini sağlayan bir unsur.

      vergi konusuna gelirsek. bugün orta gelirli biri biriktirdiği parayla bi dükkan açmaya kalksa ota taka vergi alınıyor peki ya milyonları milyarları olan adamlar niye bu vergileri vermekten kaçıyor ve iktidar bunu bildiği için gün geldiğinde müfettişlerini göndererek kendi çıkarlarına alet etmeye çalışıyor iş dünyasını.
      ···
    2. 2.
      -1
      akp iktidarını savunmuyorum benı yanlıs anladın. fakat chp gelse de akpden iyi de olacagının garantısı yok.su vaatlerle zaten neyi amacladıklarını anlayamadım tamamıyle koyun halkı kandırmak ıcın ortaya atılan sözler. cozumu nasıl getireceğini söylemiyor, çözüm getireceğim diyor.e biz getirip getirmeyecegını sacma bır cozum onerısı atıp atmayacagını nerden bılebılırız?

      iş dünyasının özerkliği kılıcdarogluyla saglanılır mı? bence hayır. çünkü belirli düzenlere oturtulmuş herkes. hukumetın burnunun bıle erısemeyecegı sıstemler kol geziyor. mafya babaları agalar, holdıngler ve sırket yonetıcılerı aslında en buyuk yolsuzluk oranına sahipler, kimse bir şey diyemiyor. hükümetin elinde değiller hükümet onların elinde.sen kucuk esnafın hukumetın elınde olmasından bahsediyorsun. buyuk fırmalar küçük firmaları köleleri yapıyor büyük balıgın küçük balığı yemesi gibi
      ···
    3. 3.
      +1
      ee o sistemi getirenler düşünsün o zaman ama bu sistem tam değiştirelemese bile daha uygun hale getirilebilir. peki chpnin akpden daha iyi olmayacağını nerden biliyorsun ? kemal kılıçdaroğlu kaç kere başbakan oldu ? manipülasyon yapmayın adam bana 4 yıl süre verin sadece diyor.
      ···
    4. 4.
      -1
      chpnin secim vaatleri bugune kadar cizdiği parti imajı, haklı haksız her konuda eleştri yapıp herşeye muhalefet olması,su an basında oldugu beledıyelerın bır gram cıvı cakılmamış olması ve yıllardır başa gelemeyecek kadar kötü bir parti olması geldikten sonra da bir şeyleri değiştiremeyeceginin göstergesi değil mi?
      ···
    5. 5.
      +1
      demek öyle he ? türkiyen en en yaşanabilir şehirleri ve ilçeleri sence akp de mi yoksa chpde mi ? ayrıca izmir büyükşehir belediye başkanının dünyanın en iyi belediye başkanlarının toplandığı bi yere gittiğinden haberin var mıydı ?
      ···
    6. 6.
      0
      izmire gidip görmedim;tek bildiğim işim gereği sürekli otogarına ugrarım. otogarının ne kadar eziyetli ve karmaşık olduğunu görür her seferinde söverim. mıdem bulanıyor otobüs oraya gelince.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster