/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +3 -1
    dıbına kodumun stevy verheyen'i kim ne ye alışmış amk? son senelerde gs'nin mi yoksa fb'nin mi ts'ye karşı galibiyeti daha çok? bizim kızdığımız nokta, bu oçların her daim yanlarında olup o adalet savaşlarında bunları desteklerken tt arena'da her maç kazansak da kaybetsek de ts'yi alkışlarken ts'nin bize karşı sanki şampiyonluklarını biz çalmışız gibi bir hırsla oynamaları, bak maç ve galibiyet hırsı değil bu, bu bildiğin nefret etmek amk o tarz bir hırs, fener'e karşı böyle oynamadılar hiçbir zaman.

    yoksa kimsenin kimseye yattığı yok amk, ilk yarı 0-3 yenmişlerdi, play off'un olduğu sezonda da içeride 2 maçta da yenememiştik bunları. yatma falan yok yani amk. umarım anlatabilmişimdir.
    ···
    1. 1.
      -1
      iyi yazmissin da tamamen zit dusunuyoruz yapcak bi sey yok. gs ye fenere duyduklarindan fazla nefret duyuyorlar demissin de ben tam tersini dusunuyorum.
      ···
    2. 2.
      +1
      öyle demedim, fenere olan nefretleri tabi ki daha fazladır ama bu maç sanki tam tersiymiş gibi oynadılar diyorum, galibiyeti hak ettiler ama yaptıkları yakışmadı.
      ···
    3. 3.
      -3
      mal mal konuşma lan.. burak el hareketi yaptığı anda taraftar kızmaya başladı.. saha içinde olansa futbolcuların muallakliğidir, beni ilgilendirmez..
      kalkıyosunuz en iyi oyuncularını ayartıyosunuz kendi takımınıza alıyosunuz.. sonra böyle içerde dışarda gibince de ya trabzon şerefsiz kulüptür diye ağlıyosunuz.
      zütverenler sizi...
      ···
      1. 1.
        -1
        ya ulan gerizekali buragi niye islikladilar hem de isliklamasalar burak o hareketi yapmaz
        ···
      2. 2.
        -2
        gs emreyi her defasında niye ıslıklıyorsa ts de burak'ı o yüzden ıslıklıyordu.
        herkes pis, bi siz temizsiniz di mi amk çocuğu ?
        ···
      3. 3.
        +1
        emrenin yaptigi huur cocuklugundan islikliyoz burak ne yapmis amina kodumun evladi
        ···
      4. diğerleri 1
    4. diğerleri 1
   tümünü göster