/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 101.
    +5
    Karakolda konuyla alakamin olmadığı hitler gençliği berlin başkanı olduğumu söylesemde dayaktan kurtulamadım. Telefon arama hakkı yerine puro ve kuranı kerim isteğimi tekrar dile getirdim ancak telefonda riske girdiği için annemi arayıp durumu anlattim. Ablam annem ve banka müdürü gelince «bu gavat kim» diyerek tepkimi gosterdim. Ablam «sevgilim» deyince «ooo demek sadece bankadan terfi almamissin» diyerek göz kırptım.
    Daha öncü sucum olmadığı için serbest bırakıldım. Nezarethaneden çıkarken solculara «sizler için donucem yoldaslarim» dedim.
    Buna küfür ederek karşılık verince bozkurt işareti yapıp karakolu terkettim. Yol boyunca kel şişman banka müdürü ile ablamin sevişmesini hayal edip arka koltuğa kustuktan sonra eve varıp odama girdim. Yatağa yatıp ayaklarımı duvara dayadım. Hitlerin ayak fetişisti olabilme ihtimalini düşünüp ayağımı posterine yaklaştırdım. Tam ağzına sokacakken bacagima yumruk atıp almanca küfürler yağdırdım. Facebookta karisini gibtirmek isteyen adamlara bakıp örnek aldıktan sonra akşam yemeğinde siyaset konusu açtım.
    ···
   tümünü göster