/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    panpa guveniyorum ama bebe dans icerisinde hareketler yapacak orda olacam onlari izliycem ne kadar dayanabilirim bilmiyorum linkleri izlemedigin belli bi bak derim
    ···
    1. 1.
      0
      Hayır hayır izledim. az çok biliyorum zaten. Eğer çok rahatsız olursan uygun bir dille söyle ve gitme. Ona güvendiğini fakat kıskandığını bu yüzden orada bulunmak istemediğini onu kısıtlamak istemediğini güzelce aktar. Bir ilişkide en temel yol ortak paydada buluşmaktır. Kıza güveniyorsan dediğim gibi ortak yolu bulun. Gitme izleme 2-3 saatlik bir mesele yüzündende kızıda kendinide üzme. Şöyle düşün o çocuk yerine sen olabilirdin kız sadece partnerin olacaktı dans edip bitirecektiniz kıza direkt asılacak mıydın? hayır. buda öyle yer değiştir bir an öyle hayal et. Bunlar çok ufak tefek şeyler kırmayın birbirinizi gençler.
      ···
    2. 2.
      0
      kardeşim şöyle yapıyosun bak. çocukla konuşuyosun gösteri öncesi ne zaman sıkıştırırsan. diyosun ki bu hatun benim sevgilim tek yanlışında senin dilinin çapağını giberim ona göre hareket et.he kız baktın sıkıntı çıkarıyo,laf yapıyo, kıza da koy postayı dıbına koyim ezdirme kendini ilişkide. işine geliyosa hesabı. ilişkide sert olmanız gereken zamanlarda sert olun ve koyun tavrınızı olm sonra kızdan gibtir yiyince gelip ağlıyosunuz burda.
      ···
   tümünü göster