/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    0
    31-) Hakem , devre sonunda uzattığı zamanın üstüne zaman koyabilir (herhangi bir olay , sakatlık , veya değişme olmuş olabilir) ama kesinlikle zamanı kısaltamaz. 3 dakika uzaldıysa en az 3 dakika daha oyun devam eder.
    ···
    1. 1.
      0
      bazı huur çocuğu hakemler bunu uygulamıyor onların anaları yad ediyorum güzelce. lan uzatma 5 dakika, 3 dakikasında binler yerde yatıyor, adam 5 dakika dolduğu an bitiriyor, yapacakları hakemliği gibeyim.
      ···
    2. 2.
      0
      Şimdi şöyle bişey var , 90. dakika da 5 dakika uzatma verildi maç en az 95. dakikada bitmeli , ama hakem oyuncuların yerde yattıklarını zaman geçirme olarak görmez ve onu oyunun bir parçasıymış gibi görebilir o yüzden bitirebilir.
      ···
      1. 1.
        0
        oyuncuları yerde yattıkları süreyi nasıl oyunun parçası olarak görebilir? oyun mu oynanıyor o sürede? sağlık ekibi giriyor amk nasıl oyunun parçası oluyor bu?
        ···
      2. 2.
        0
        Hakemin taktirine kalmış kardeşim.
        ···
      3. 3.
        0
        o zaman her şeyi oyunun parçası olarak görebilir hakem. yani tam 90 dakika da oynatabilir, değil mi?
        ···
      4. 4.
        +1
        Taktirine kalmış derken şöyle , senin yorumların taraflı yani kendi takımının maçlarında hakemlerin senin takımının hakkını yediğini savunuyosun ama her ne kadar rakip oyuncular zaman geçirsede hakemler her zaman gerekli olan süreyi oyunun sonuna eklerler (:
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster