/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Sonuna kadar haklısın. diyecek laf yok.ama şöyle düşün;
    Bu ülke her dönemde saglık hizmeti verirken vatandaşı soydu soğana cevirdi. sistem böyle.bu sistemi akp getirmedi.ama değiştirmediği icin de ayrıca onlarıda suclamak lazım. birde utanmadan saglıkta devrim yaptık derler. benim cebimden çıkan devrimi nerene övüyosun. parası benden gidiyo bu devrimlerin.bu işin akpsi mhpsi cartı curtu yok.
    ···
    1. 1.
      +2
      Dostum maalesef Doğuştan bu yana olağan bir olay olduğu için sistemi çok güzel işlettiler. Sağlıkta gerçekten açık vardı. Sıralar kuyruklar bekliyordun falan yinede para çıkmıyordu cebinden. Ama o kadar güzel bir politika izlediler ki bu hükümet geldiğinde tüm göz boyayacak şeyleri yaptı. işte her hastanede muayene olma vs. ilk döneminde sistematik olarak bunu işletti sonrası ise zulüme döndü. Adım adım GSS çıktı işte sonra ilaç farkı çıktı sonra muayene ücreti sonra ödenmeyen ilaçlar tetkik paraları kaldırılan serum paraları vs derken her yıl bir kanunla sömürge haline geldik. 2002 sağlık masrafım 20 lirayken maalesef şuan 500 liralarda seyrediyor. bu bir kerede olmadı adım adım işlediler.
      ···
    2. 2.
      0
      O konuda haklısın ewet artık daha fazla para cıkıyo cebimizden. bunuda insanlara ağır agır yapıyolar. kimse anlayamıyo.ama iş işten geciyo malesef
      ···
   tümünü göster