/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 101.
    +1
    Kardeşim sana iki tavsiye vereyim. Kuzenimde jandarma astsubay meslek okulunda şuan 2. sınıfa geçti. 3 hafta önce aradım görüştük eğitime zütürüyorlardı gece. Eğer zütün yemiyorsa en ufak bir teredüt varsa hiç bulaşma sakın. Ben çok istiyordum uyuşturucudan sabıkam olduğundan gidemedim.

    Önce şunu söyliyim boy ve kiloyu sıkıntı etme kuzenim 1.82 boy 65 kilo ince uzun birşeydi boy ve kilodan kurtuldu. Görünüşe göre yapmıyorlar. Eğer en ufak sağlık problemin varsa gitme boşuna milleti sırasından etme kulakta gözde sıkıntın varsa bacakların çaprazsa boşuna gitme. Hadi sağlık kontrolünü geçtin. Spor olarakta unutma hepsinden 10 yapsan yeterli senin için sözlüye girmeye hak kazanırsın. Kendini fazla yorma koşu en son zaten. Bak benim kuzenim 4 barfiks çekti. 14 metre basketbol topu fırlattı. 196 cm durarak atladı. 1 dakikada 30 mekik çekip bıraktı. 400 m 60 saniyede koştu. Yani en düşük seviyede yaptı sporu ama geçti. 5 hareketin ortalaması 10 olması gerekiyor unutma boşuna yorma kendini sporun sana bir faydası olmayacak. Sporu geçtikten sonra sözlüye giriyorsun önce kendini tanıtmanı isteyecekler kendini çok iyi bir şekilde tanıt okuduğun okullar dahil anlat. Daha sonra atatürkün yazdığı kitapları sordu. inkilaplarını devrimlerini sordu. Bizim çocuğun üstüne çok gittiler. Azıcık gül sevecen ol ama gevşek olma sakın gözlerinle belli et istediğini. Fedakarım felan deme ne fedakarlık yaptın derler kalırsın züt gibi. Sakın pkk ermeni gibi konular yapma zütünden kan alırlar. Benim kuzen ilk önce elendi mülakattan sonra itiraz etti 1 gün sonra tekrar girdi üstünde damga var ama. Girer girmez hiç soru sormadılar. Arka duvarın rengini sormuşlar. Buda arkasına bakmadan öndeki ne renkse arkadakide o renk yani mavi demiş. Arkada ne resmi var demiş atatürk demiş. içeri girdiğinde hemen etrafı belli etmeden bi kolaçan et bak etrafı süz ama sakın belli etme. Alkol sorarlarsa arada sırada içiyorum komutanım arkadaşlarımla de. Eğer tipin alkoliğe benziyorsa hayır desen bile inanmazlar. Yalandan elerler. Neyse sevecen ol sıcak kanlı ol elenmezsin. Kalacak yer sorun etme askeriyenin yurdunda kalabiliyorsun istersen. Soracak sorun varsa sor cevaplıyayım.
    ···
    1. 1.
      0
      spor felan sorun değil zaten boy kilo felan söylemeye gerek yok alkol içen biri değilim öyle yılda 1 en fazla o da yılbaşıdır yani zaten daha yaşım 18 fazla bişey yapmadım kendini tanıt dese neler diyiyim mesela gittiğim okulları söyledim diyelim sonra nelerden bahsediyim ?
      ···
   tümünü göster