/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    pampalar başımdan geçen roman niteliğindeki destansı yazıyı burada başlatıyorum içimde dura dura bir hal oldum rizörvıd alın koltukları geriye yaslayın böyle bir hikaye daha ne okudunuz nede duydunuz karı kız meselesi değil insanın hayallerinin çöküşü ve başladığın noktaya nasıl paşa paşa dönüp sürünmei anlatan adeta ateistler bunuda açıklayın dedirten hadise yahut olay zinciridir. girişi yapıyorum sürekli devam ederek yazıcam tam 8süren bir macera ama çok pis koyan bir macera. şuan bile kalkıp şeytana uyasın gelir.

    kısaca özetlemek gerekirse üniversitede yazılım okuyan ve çok büyük hayalleri olan bir gencin süründüğü iş hayatından gerçek hedeflerie ulaşmak için yaptığı ve hayatını altüst edecek o kişiden habersiz olduğu amerikan yapımcısıyla yaşadığı trajik hikayedir bu hikayede arkadaşlarımıda sürüklemem daha sonra ilginç bir şekilde rollerin değişmesi can alıcı olaydır.

    girşi burdan yapalım artık

    2010 senesinde liseden mezun olduğum arkadaşımla birlikte üniversite tercihi yapmaya karar verdik tabi 2 yıllık çıkarsa gidicektik olmadı askere gidicektik. ilk tercihlerde olmamıştı bizde yedekelre kalmıştık ek kontenjandan girmeyi deniyoruz artık hayata atılmak için son şansımız. ben bilgisayar bilimleriyle çok alakalıyım fakat arkadaşım o kadar alakalı değil gelip okumak 4 yıla tamamlamak sonrasında askerliği 6 ay yapıp devlet memuru olmak gibi kalgib hayalleri var. fakat ben devrim yapmak istiyorum yeni şeyler keşfetmeyi seviyorum yazılımlar geliştirmeyi seviyorum anlicağım tam bir bilgisayar sevdalısıyım zamanımın çok büyük bir kısmını bilgisayarda geçiriyorum. neyse biz tercihleri ağustos başında yaptık bir hafta sonra açıklanıcak ama ikimizinde gibinde değil kazanmak daha sonra günler geçtikçe 3 2 1 diye sayarken enteresan duydular içine girdim. tabi önceki ilk yerleştirmelerde arkadaşlarımın hepsi yerleşti tıp vs gibi elit bölümlere biz ezildik yani yok öyel bir duygu ya. sonra arkadşın eve gittik sonuçlar açıklandı. bak bana deseler hayatım boyunca inanmam o kadar sevindim ve o kadar üzüldüm ki kazandığıma üniversiteyi bilemiyorum o an dondum kaldım koltuğa oturdum öylece 10dk falan bekledim düşündüm ne yapmak istediğimi. ama artık iş işten geçti yani gidicektik. konya selçuk üniversitesi çıktı myolarından biri. köy gibi biyer yani unutulmuş bir kasaba. o gün ben eve gittim uzun uzun düşündüm dedim ki işte 2 yıl bitirip sonra dgs bilg. müh. falan okurum ordan müh. çıkar hayata karşı istediğim pozisyondan devam ederim vs maaş gibi şeyleri düşündüm klagib erkek modeli bildiğin. neyse sonraki gün gece 2 de yola çıktık işte o başlangıç benim olaylar zincirimin ilk halkasıymış tamda...
    ···
   tümünü göster