/i/Hayvanlar

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    Tırnaklarını kesmen gerektigini bilmiyormusun sen ? tirnak makasıyla , sivrilmis uclarından , cok minicik keserek, kedini ve seni rahat ettirmis olursun. Bunu yapman lazım, ve kedine torpulemesi için malzeme satın al.
    ···
    1. 1.
      0
      nasıl yapoacam panpa ya elimi tırmalar onu tutarken
      ···
    2. 2.
      0
      O kadar vahşimi ? dogru duzgun anlat, konus onunla biraz da aç birak. Sen egitim vermeyi biliyormusun ki ? bilmiyorsan eger, once aç bırakıcaksın kedini sonra yemek vericeksin, ama o gelmicek sen gel deyinceye kadar beklicek, her 2-3 gunde bir bunu yap. Gelirse verme beklemesini ogret ona,oda senin sozunu dinlemeyi ogrenir bu sekilde. Birde gerçekten konus anlıyorlar. Ona duzgunce anlat, tırnaklarını kesicek oldugunu, sonra al patilerini teker teker kes. Korkuyorsan eger tırmalıcak diye, eline eldiven giy.
      ···
      1. 1.
        0
        panpa ben öyle yapmıyordum yemeği hazırda koymuştum istediği zaman gidip yiyordu neyse bidahakinde öyle yapacam bine
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        Panpa olmaz o sekilde, senin tek kozun zaten o. Sen yemek verirsen yer, vermezsen ac kalir saygi duymasini ogrenmeli sana.! unutma o bir hayvan, anca yemekle egitilir.
        ···
      3. 3.
        -1
        yemekle hayvan eğitmek caniliktir!!! şerefsizlik yapmayın dıbına koduklarım!
        ···
      4. 4.
        0
        Canilik midir ? ödül vermenin neresi canilik olsun ki ? Ödül mamalari bile satılıyor petshoplarda, döverek mi egitelim ? saçma sapan konuşma
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster