/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +3
    iki üç mü bayim bu ulkede neredeyse 100 yildir heykel dikiliyor. Hatta heykelde yetmedi dag oydular baskada birsey yapilmiyor
    ···
    1. 1.
      +2 -2
      Emin misin? Dikilmekten çok yakılıyor o heykeller.O heykeller Kobani eylemleri sırasında yakılırken nerdeydiniz amk ?300 yıl boyunca da heykel dikilse bu heykellere hürmet edeceksiniz. Saygı duyacaksınız.

      Hatta gerekirse diz çökeceksiniz o heykeller karşısında. Türk bayraklarını öpecek, her biriniz Gençliğe Hitabe'yi ezberliyeceksiniz. istiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezberleyecek içine duygu katarak, coşkulu bir şekilde söyleceksiniz.Her yıl Anıtkabir'i ziyaret edeceksiniz.

      Saygı ve hürmeti öğreneceksiniz.

      Daha Apo'nun heykelini dikmeyi planlayanlara sözleyiniz bu sözleri.
      ···
    2. 2.
      +3
      ikinci paragrafta yazdigin sey kemalizm dininin esaslari herhalde sagol ben almiyim. Ben pkkli da degilim ayrica sanat diyorsan bir kahraman icin bir iki heykel yapilir sonra vakit gelince o lahraman yâd edilir ulkenin dort bir yanina heykeli dikilmez o zaman put olur bu da asıl irticâdır.
      ···
    3. 3.
      +1
      Din esaslarıyla alakası yok. Sizin gibi vatan hainleri yapacaklar onları.Taa ki saygıyı öğrenene kadar.

      PKK'lı değilsen vatan hainisin.2'si de aynı tak.

      O heykeller dikilecek bro. Bunlar put değil, bağımsızlığımızın bir sembolüdür.Siz bize bu ilkeyi unutturmaya çalışacaksınız ama asil Türk milletine mensup bizler bunları asla unutmayacağız.

      gibtir git Arap döllüğünü başka yerde yap.Amk yobazı seni. Mustafa Kemal'e ve Türk milletine hakaret edildiği her zaman diliminde bu heykeller her metrekareye dikilecek.

      Hatta o heykellere tapıcam. Anıtkabir'e gidip orada ibadetimi edicem.Çevresinde 7 kere nutuk okuyarak turluyacağım. Senin buna söz hakkın var mı? Tabiki de yok.Bu benim inancım ve ben senin dininle ilgili bir hakaret edemedim sürece sen de benim inancıma edemessin.

      Dediğim gibi Atatürk'e hayatımın her anında taparak geçirsem bile senin bunda bir söz hakkın olamaz. Kemalizm bir din değil, ideolijidir.Bir görüştür.

      Şimdi senin deyişin biraz garipleşti şimdi. Komünizm de bir ekonomik görüştür. Ortaya atan adam Karl Marx'tır.Son halini veren Lenin'dir. Kolları ise Troçkizm ve Stalinizm'dir.

      Şimdi Lenin Kızıl Devrimi yapan Solculuk tarihinde unutulmayacak kadar büyük bir insandır. Heykelleri Rusya'da tıpkı Mustafa Kemal gibi dikilmektedir ve hala dikilmeye devam edecektir.

      Buna göre Lenin ilah, Komünistler'de onun kulumudur? Tabiki değildir çünkü Komünizm'de birini ilahlaştırma yoktur. Bunu okuduğum Das Kapital, Komünist Manifesto gibi ağır kitapları okuduktan sonra anladım.

      Kemalizm'de de birini ilahlaştırma yoktur. Tıpkı Komünizm'de olduğu gibi. Heykel dikmekle putlaştırmak ayrı şeylerdir. işte sen bu farkı asla anlayamayacaksın.

      Bu, sana vereceğim son cevaptır.Çünkü bütün soruların iletilerimde cevaplanmıştır. Bunu uzatmanın anlamı yoktur.Ki uzarsa tatsız kelimeler dökülecek, 2'mizin kalbi kırılacak ama kim üstün gelirse gelsin 2'mizin de fikri değişmeyecektir.

      iyi geceler.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster