/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 476.
    +1
    Bak kardeşim burasi IMTIHAN dünyası. Sence neden Allah doğrudan gözükmüyor? Imtihan olduğu için. islam en doğru dindir. insanlara özgürlük tanır. ister inan ister inanma der çünkü öbür dünyada cehenneme gidecek adam da var cennete gidecekte. Burada sana ateistim deyip laf yapanlar havalı olmak için atesit olmuşlardır. (HEPSI DEGIL BAZILARI).Bu yüzden en doğrusu Müslüman olmak.
    ···
    1. 1.
      0
      Ateistlerle alakası yok konunun kardeşim. Özgürlük diyorsun da bu inanmıyorlarsa kafirleri öldürün karınızı dövebilirsiniz 4 eş alabilirsiniz vs gibi yazılar pek özgürlükçü değil gibi
      ···
    2. 2.
      0
      Önlar yalan yanlış hadislerdir. Hristiyan,Yahudi gibi dinlerin islam'dan uzaklaştırmak için uyguladığı politikadır. Müslümanları dışlamak için söyledikleri sözlerdir. Hiçbir zaman Hz.muhafazid(sav) hadislerinde kafirleri öldürün dememiştir. Sadece onlar size saldırırlarsa kafirleri Allah Yolunda öldürün demiştir. Karınızı dövebilirsiniz tamamen yalandır.4 eş alabilirsiniz Arap ülkelerine ve Osmanlı'ya özel bir şeydir. Bunun dinle alakası yoktur. Orta Çağ Avrupalılarıda gizli ya da değil 1 den fazla eş ile birlikte oluyordu. islam en özgür dindir. Seni tehdit etmez. Sadece islamı kötüleyenleri tehdit eder.Çünkü herkes özgürdür.
      ···
   tümünü göster