/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5
    devam ediyorum, yer yer uzun anlatacağım bu arada bilin. detaylar önemli. burada direkt gibişi anlatsam ne siz bir şey anlarsınız-tad alırsınız ne de ben içimi dökmüş olmam.

    benim okul bitmiş, sapasağlam geçmişim ilk sınıfı geldim memlekete. memlekette ifşa olmasın diye isim vermiycektim ama hadi neyse dıbına koyim, 12 milyon kişi yaşıyor zaten ifşa edene helal olsun hakkıdır.
    oturduğumuz mahalle varoş mahallesi değil allaha şükür. ha zengin de değil. orta gelirli aileler oturuyor işte. mine de bizim hemen karşı kapı komşumuz. samimiydik küçükken falan, fakat bu sene baya ayrı kaldık. her neyse. bir gün evden çıkıyorum, suphi ile plan yapmışız takılıcaz bir de bu yavşak iki kız bulmuş günümüz güzel geçicek yani. ben evden çıkmadan attırmışım 2 posta, bir olay olursa rezil olmayalım diye, o osbirlerin verdiği rahatlıkla bildiğiniz kıçıma pozitif enerji sokmuşlar gibi dolaşıyorum dıbına koyim.
    tam kapıda ayakkabılarımı bağlıyordum, mineyi gördüm.
    oo bcd hoşgeldin dedi,
    güldüm hoş bulduk mine dedim.
    neler yapıyosun neler ediyosun falan klagib muhabbetler işte neyse ben gittim suphi binini yanına geçiyorum burları gereksiz bunlar.(kızları da gibemedik dıbına koyim)
    ···
   tümünü göster