/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +3 -2
    Pkklı ermenici dhkpcli Alevi filan değilsen bu kemalist ve solcular için bi değerin yok panpa. hele Türk ve müslümansan arkandn Göbek atarlar öldüğünde.
    ···
    1. 1.
      +3
      amk şerefsizleri bir de anadolu çomarı demior mu ,cok sinir oluyorum panpa. bu vatanı kurtarsa kurtarsa biz kurtarırız o oç beyaz türk(!)ler değil
      ···
    2. 2.
      +4 -2
      amsever, sen git ananı sev. Fındık kadar beynin yok gelmiş bana burada Atatürkçüleri kötülüyor. Lan bin evladı Alevi ile Müslümanın aynı şey olduğunu anlamayacak kadar mı dayak yedin de beynini zedelediler senin. Bana burada dincilik milliyetçili oynuyor babası sperm bankası herif seni. Siz ne kadar eksi atarsanız atın bu ülkeyi Atatürkçülerle, Solcularla, Kürtlerle, Alevilerle gibE gibE kabul edeceksiniz. Bu memleket hepimizin. Saf Türk ırkıymış gibi gelip burada hava atmaya çalışarak olmaz. Büyük büyük ananın kimin yarağı altına yatmadığını bilmeden(hristiyan mıydı , kürt müydü) nasıl oluyor da diğer ırkları, mezhepleri veya dinleri kötüleyebiliyorsunuz. Sizin gibi oç evlatlarını görmekten bıktım yeter lan !
      ···
    3. 3.
      +1 -3
      Amk ergen kamalisti gerçekler ne zamandan beri kötüleme oldu?he amk he dhkpc pkk Barış güvercini biz Türkler katliamcı faşik ,berkin ekmek almaya gitti katil polis vuydu tatlı prensi he heee.amk gavatı bunları Söylemek Irkçılık mı, Ayrımcılık mı? bizzat hakikat bu göz var Görüyor merak etme sen gavat hepsinin bedelini ödeyeceksiniz amk pkk dhkpc sempatiZanı lafla gibilince hemen ırkçıı faşik diye ağlıyorlar başka kelimeleri yok papağan hainlerin.
      ···
      1. 1.
        0
        lan gavur tohumu, sen önce Atatürke saygı duymayı öğren sözde Türk... Ben ne pkk ne dhkpc sempatizanıyım(ikisinin de anasını gibeyim), bu ülkeyi büyütmek Atatürkün ilkelerini gerçekleştirmekten başka derdim yok. Sen git anca milliyetçiyim diye geçinip akp ye zütünü yama. Yaşımı bilmeden gote buyruk ta konuşma bebe. Senin söylediklerinin gerçeklikle uzaktan yakından alakası da yok, sadece çevreden duyma(malum yobaz zihniyeti) laflara kanıp kimseyi kötülemeye hakkın yok senin. Senin zihniyetin o kadar oruspulaşmış ki Atatürkçülere, bir şehit için bir köyü yakan Atatürkün izinden gidenlere, şehit haberlerine seviniyorlar diyebilecek kadar acizsin. Bir sen vatan sevdalısısın emin ol, geri kalan tüm herkes, tüm solcular pkk lı. Amk şuursuzu...
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster