1. 1.
    +33
    UPUPUPUPUPUPUPUP
    ···
    1. 1.
      +9
      Yapıcak birşey yok panpa şu an benim elimden gelen şu adam gibi okulumu bitirip ( makine ) ülkemizi geliştirmeye çalışan firmalardan birine girip adam gibi işimi yapmak. Eğer bu firmalar kalkınırsa Türkiyeye bir nebze olsun yarar sağlar. Aslında pek çok kişinin elinden bu ülke için en iyi olan şey bunu yapmak
      ···
    2. 2.
      +9
      Üstte gözüksün diye buraya yazıyorum. Yazdıklarında sonuna kadar haklısın. Ama ne yazık ki ülkemizdeki birçok erkek karı kız düşürme peşinde. Kızlarımız da ay şu fotoğrafım kaç beğeni alır, berkecana vereyim mi falan filan. Senin cinsiyetin ne diye soracak olursanız ben 17 yaşında bir kızım. Nickimden de anlayacağınız üzere doktor olmak istiyorum ve sağlık alanında ülkeme katkı sağlamak istiyorum. Bu sözlükte 3 aydır takılıyorum. Hep aynı başlıklar trende giriyor yok kuzenimi nasıl gibtim kız tavlama taktikleri falan. Adam gibi bir başlık görünce bunları yazmak istedim. Kızlar çok yok bu sözlükte lafım erkeklere. Yapmayın arkadaşlar birçoğumuz liseliyiz doğruya doğru. Hazır elimizde fırsat varken kendimizi geliştirelim, beynimizi kullanıp parlak fikirler üretmeye çalışalım.
      ···
      1. 1.
        0
        Kız mısın değil misin bunu bilemeyiz fakat bir hedefinin olması güzel.
        ···
      2. 2.
        0
        Biliyorum burada kızım diyenlere hep harun abi gözüyle bakıyorsunuz ama zaten kanıtlamak gibi bir niyetim yok. Senin de böyle bir başlık açıp insanları bilinçlendirmen çok güzel.
        ···
      3. 3.
        +3
        Düşünceniz için müteşşekkirim. Umarım doktor olursunuz. Ayrıca doktor olursan nolur espri yapmaya kalkma.Özellikle Dahiliye okuyacaksan.
        ···
      4. 4.
        +1
        Helal abisi! Tıp okumayı çok istemiyosan sakın seçme pişman olursun. Gerçi nickin bile pek hevesli.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster